zondag, oktober 23, 2011

Cyclocross De Mosten #vdn

Cyclocross De Mosten +35j
1. Kris Ceulemans
2. Rob Van den Muysenbergh
3. Gunter Loos
...
5. Steven Krijnen
...
22. Guido Vereycken

Cyclocross De Mosten +45j
1. Eric Teck
2. Luc Verheyen
3. Pascal De Kort
...
6. Peter Willemsen
...
11. Patrick Moras

Jullie webmaster zag in De Mosten een hele mooie cyclocrosswedstrijd. Rob reed heel even op kop, maar Kris Ceulemans was uiteindelijk de betere. Hele mooie en solide wedstrijd van Steven, die steeds mooie rondetijden maakte.
Peter startte een minuut later en reed zich naar een verdienstelijke 6de plaats. Hij gaat zeker nog opschuiven de komende weken, zeker als hij zijn crosser terug gewoon is!

2 opmerkingen:

Piet zei

Amaai mijn botte!! mijne crosser wilde nie goe meewerken,volgens mij had hij meer last van ne kater dan ik !! Ne keer of 5 tegen de bosgrond, volgens mij nog nooit eerder gebeurd. Eentje om vlug te vergeten en op naar de volgende !!

Gr

Ribkneuspiet

robke zei

Vorige week 3de, dees week 2de en volgende week?
Nee, zo simpel gaat het niet zijn. Mooie omloop deze week in de Mosten en samen met Steven en Piet met het fietske naar Meer afgezakt. De drie zandstroken maakten het parcours selectief en in de opwarming kon ik er redelijk doorrijden maar tijdens de cross zelf was het huilen met de pet op. Uiteindelijk tevreden moeten zijn met plek 2 en dat was ook mijn terechte plaats zondag. Nog ne mercie voor de supporters!!!

Grtz,
Muis