zaterdag, november 26, 2011

Natuurloop Lier

Natuurloop Lier
1. Op de Beeck Frederik - 54min26
2. Gommers Chris - 54min28
3. Steenmans Geert - 54min45
...
56. Dave Van Hasselt - 1u08'26 
...
310. Hendrickx Caroline 2u15'10

Dave is weeral goed bezig, benieuwd naar zondag!

1 opmerking:

Duffy zei

zaterdag naar Lier afgezakt voor de 2de van 5 natuurlopen. Met een wel zeer laag trainingsvolume de weken ervoor was het afwachten wat het zou geven. Uitgerust was ik zeker, misschien wel iets te goed. Besloten om niet al te gek van start te gaan. 10 mijl is ver. 16 km. 16 000 m , 1 600 000 cm. En nog een sjik erbij zelfs.
Altijd geprobeerd om bij iemand bij te blijven. Dat ging lang goed. Tempo lag ook goed, we haalden gestaag mensen in. De laatste 3-4 km de rol moeten lossen. En dan weet je dat het nog lang gaat duren voor de meet in zicht is. Terug ingehaald worden door dezelfden die je een paar kilometer ervoor zelf inhaalde is ook niet bevorderlijk voor de moral. De benen wilden niet meer mee. Maar je kan je die niet ergens achterlaten. Ah nee, dan liggen die daar in de kant. En dat mag niet, benen in de kant achterlaten. Dat is bij wet verboden, of door de wet dat weet ik nu niet zo goed meer.
Al bij al een meer dan bevredigend resultaat. Slechts een halve minuut trager dan vorige keer. Als het manneke nu nog wat zou willen trainen, dan zou dat nog goed kunnen komen.
Op de achtkamp sprak Evert er over dat hij er aan dacht om aan een natuurloop mee te doen. En het is een aanrader. 17 december is de volgende. Je kan kiezen uit 3 afstanden. Meer info op www.aclyra.com . Langste afstand is dan halve marathon. Geef een seintje als je mee wil doen. Of misschien is dit iets als (verplichte) activiteit voor het teerfeest (niet noodzakelijk halve marathon).