zondag, november 20, 2011

Veldloop Lichtaart

Veldloop Lichtaart - 6km
1. Gerry Ceusters - 21min59
2. Marc Raets - 22min58
3. Bert Van Bogaert - 23min30
...
15. Benny Carvers - 27min53
...
97. Lucy De Bont - DNF

Voilà, zo betaamt het een echte FATter, niet opgeven en gewoon voor de volgende wedstrijd inschrijven. Knap karakter Benny! Benny is alvast klaar voor de 4de december!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

winterduatlon:
Omdat ik net voor de winterduatlon gebruik zou gaan maken van de 29-er testdag van Bike Inn op hetzelfde parcours, pikte ik m'n duatlonmaatje Dieter Verschueren al tegen 11u op. Over de Specialized Hardtail Stumpjumper 29” test kan ik kort zijn: mijne volgende wordt nen 29-er.
Van de testrit had ik gebruik gemaakt om het parcours te verkennen: Hetric had er werk van gemaakt en ipv het Bloso parcours te pakken hadden ze heel iets anders uitgestippeld met wel een tiental echte klimmetjes en leuke afdalingen met beneden regelmatig bochten waar je je lekker in kon smijten.
De laatste weken had ik me toegelegd op het lopen (lees ne keer of 2 per week 5km gaan joggen), toch had ik me voorgenomen om hier niet te ontploffen en me tijdens het MTB-en eens goe te amuseren.
Net na de start was ik Frans Smolderen gepasseerd met het lopen, die nestelde zich al vrij snel in m'n zog zodat we samen rond de 40e plaats in de wissel kwamen. Frans kwam vrij snel overpakken en we haalden – met Frans op kop - de 1e van 3 rondes regelmatig enkele atleten in. Net voor het einde van de 1e ronde raakte ik zijn wiel kwijt doordat we in een klein groepke zaten waar ik wat bleef hangen. Na een kwart van de 2e ronde had ik de kop van da groepke kunnen pakken en had ik me voorgenomen om Frans niet uit m'n zicht te laten rijden. Na één van de technische klimmetjes was ik al wat weggeraakt van het groepje en toen ik me volop in de afdaling stortte sloeg mijn derailleur in mijn wiel ... over and out duatlon. Tegen die tijd moet ik zowat rond de 30e plaats hebben gezeten. Nog niet voldaan en met een broek vol goesting een einde moeten maken aan deze wedstrijddag ... jammer

Veldloop:
Tijdens de nabespreking met Dieter kwam ik tot het besluit dat mijn zondag eigenlijk nog niet over was en dat er nog iets moest gebeuren met de overgebleven adrenaline die na nen halve duatlon nog in mijn lijf zat. We besloten om ons in extremis nog in te schrijven voor de 6km Run. Zowel Dieter als Liebeth stonden versteld van mijn voorstel om aan een loopwedstrijd mee te doen, lopen is nu niet meteen één van mijn favoriete bezigheden. Ik zou eens kijken wat mijn jogging trainingen hadden opgeleverd en dus op tempo gestart. Halverweg kon ik nog een tandje bijsteken. De laatste kilometer stonden de kids mij al van ver aan te moedigen (de speaker had moeite om boven dit gekweel bovenuit te komen) zodat ik aan de finish was voor ik er erg in had. Content met mijn looptempo van 13km/h op dit parcours met weer enkele klimmetjes en vooral een 15e plaats. De mooie uitslag zal ik wel te danken hebben aan de het feit dat de echte atleten wel voor de 12km hebben gekozen, maar soit.

Jammer dat ik Wuustwezel zal moeten laten schieten owv de verhuis van mijn groot broerke, maar het belangrijkste gevoel van de dag is dat FAT spirit stillekes terug komt bovendrijven. Op naar ne sportieve winter en op zoek naar de volgende uitdaging !

Benny

piet zei

Goe bezig benny!
Volhouden zou ik zeggen !!