zondag, maart 18, 2012

Kloosterrun 10,9km

Kloosterrun 10,9km
1. Bart De Berge - 37min19
2. Stenn Goetstouwers - 38min10
3. Maarten Van der Donck - 38min13
...
27. Benny Carvers - 48min41
...
74. Leen Bartholomeeusen - 1u11'06

Strakke tijd Benny, nog mooiere foto!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Na een toevallig loopwedstrijdje eind vorig jaar had ik mij toch maar eens een paar sneakers aangeschaft om deze winter 's avonds eens te gaan joggen met als voornaamste doel een basis te leggen richting de zomer.
Ik had er al 2 weken naar uitgekeken om te zien wat mijn looptraining had opgebracht. Daags voordien mij gespaard (maar 1e Leffe en om 2u in bed) zodat ik zondagmorgen superrelaxed kon afzakken naar het park (?) van Meer waar onze collega's van Meetria weer een puike organisatie hadden opgezet om Meer en omstreken te laten sporten. Chapeau voor deze club, met name de jeugdwerking die ze rond de triatlon aan het opbouwen zijn.
Alhoewel ik deze winter niet verder kwam dan toerkes van 6,5km aan 12km/h had ik me toch voor de 10,5 ingeschreven en omdat ik gemotiveerd aan de start kwam had ik een -voor mij magistrale- 13km/h voor ogen. Het parkoer bleek op papier nogal saai met op 't einde een vrée lange strook rechtdoor, achteraf bleek dit nog de aangenaamste strook aangezien dit het enige stuk was waar de wind in de rug zat.
Na 1km kregen we dus meteen de wind op de neus, dan maar een sprintje getrokken naar mijne voorganger Meetria-atleet Boer Jakke om wat te slipstreamen, na 500m verder nog een sprintje naar nen andere voorganger, het ging toen nog lekker omdat ik had voorgenomen me ni te sparen en te zien waar het schip strand, maar ik was dan ook nog maar 1,5km onderweg! Dus niet echt een strak tempo aangehouden maar af en toe wat haasje over gespeeld, met name met de 1e vrouw in het deelnemersveld.
Aan het bordje 6,5km begonnen m'n benen vol te lopen en gaf da zelfde vrouwke aan dat we op 28:40 zaten, als ik wat op m'n tanden zou bijten zat er voor mij dus nen degelijke tijd in. De 3e en laatste ronde heel het stuk windop zelf moeten klaren en hier begonnen de achterliggers mij dan ook stelselmatig te passeren, aanpikken lukte ni meer.
Geklokt op 48:41 dus best content, zeker toen PVR me meldde dat de 185-GPS een 10,9km noteerde wat voor mij een gemiddeld tempo van 13,5km/h opleverde. 's Avonds begonnen de knietjes tegen te spruttelen, maar da zal wel een goei teken zijn zeker want dat heb ik hier al meer gelezen bij al die klasbakken.
Op naar den Duatlon van Lille volgende week waar ook m'n MTB-seizoen op gang wordt getrokken, zeker nu podiumkandidaat Kadee d'er zijn voorjaarseizoen wil gaan afsluiten ... .

Benny

Koen VV zei

Goe bezig Benny en mooi verslag!

Anoniem zei

Pinten en punten pakken, way to go Benny!
Ouwe Joris