zondag, maart 25, 2012

Winterduatlon Lille

Winterduatlon Lille (3-26-1,5)



1. KRIS DRIESSENS - 1u17'32
2. Tony Goossens - 1u18'00
3. Tom Vervoort - 1u18'47
...
37. Benny Carvers - 1u29'49
39. Jan Van Looveren - 1u30'03
...
104. François Vloemans - DNF

De bekroning voor een bangelijk winterseizoen voor KaDee! Beter kon onze nieuwe tenue niet in beeld komen. Straffe kost, want Kris had deze overwinning al aangekondigd!

Benny en Jan presteerden ook meer dan behoorlijk - proficiat!

14 opmerkingen:

Jan De Henau zei

Jawadde! Dieje Kadee... Ik had het zoal int snotje de vorigen winterduathlon in Ravels dat dieje Kris precies wel rap kon rijden!!! Proficiat!

Anoniem zei

sterk werk kris, ge verslaat hier de winnaar van de hel 2012.
ik heb zo'n gevoel da ge in den LCMT ook serieus ga scoren.

bougie

Anoniem zei

Proficiat Kriske!
Onze Marcel zijn koerstenuke ligt al klaar, kom hem maar halen voor een trainingske.

Ouwe Joris

SB-PRINTING zei

Sterk makker, ik zal mijn peren nogal zien volgende week.

Robke zei

1 woord: "Beir"

Grtz,
Muiske

Anoniem zei

amaai, chapeau. Dikke proficiat.
RS

PVR zei

Knap werk KaDee. Spijtig dat het winterseizoen is afgelopen. Op naar het 'zomerwerk' dan maar...

Maarten zei

Bravo, dikke duim, fantastisch, ferm gedaan, hoeraaaa, proficiat, knap, ...

LOON NAAR WERK!

Petje af

Anoniem zei

Ja Kris is in vorm, en dan weten we allemaal wat dat betekent.
En wat gezegd van de FAT-battle erachter: Benny "specialist vd wedstrijd id wedstrijd" kon Jan nog nipt afhouden.
Dirk

Koen VV zei

Proficiat Kris, sterk werk!

Kavee zei

Proficiat Kadee,

Wat zou dat geven moest jij kunnen trainen zonder al die kwetsuurtjes!! Ga ervoor in den LCMT zou ik zeggen . Ook Benny en Jan hebben goed gepresteerd!

Kavee

Anoniem zei

Na een hectische voormiddag toch net op tijd met de fiets naar de Poeyelheide kunnen vertrekken om mij nog eens van den buitenwereld af te zonderen en te focussen op “diep gaan”. Kadee en Jan VL stonden al geprepareerd toen ik aankwam, meteen herkenbaar aan onze flitsende FAT-kostuums. Na een half verkenningsrondje was ik al blij dat m’n nieuw Kanon nog ni was geleverd en ik met m’n vertrouwde Orbea aan de slag moest, ’t was toch vree technisch en in de haakse bochten lag nogal wat poefzand. Ideaal parcours voor onze Kadee, bleek ook later.
Doordat ik deze wedstrijd -op 5km van m’n deur- intussen als een thuiswedstrijd beschouw droop de motivatie eraf, zeker toen onverwachts ook de supporters luidkeels stonden te roepen, bedankt vrouw&kids, Papa Peter en Triller Dieter Verschueren.
Wedstrijd kan kort worden samengevat: gaan tot het niet meer gaat en de laatste 500m nog eens doortrekken omdat er ne Fatter in m’n zog kwam en stikkapot + uiterst tevreden over de meet.
Ni te vergeten dat onze Kadee een dijk van een wedstrijd heeft gereden, ’t Trappistje in ’t zonneke achteraf, smaakte hierdoor des te beter. Ik ben zolang mogelijk gebleven, maar ’t vat leegdrinken zal voor nen andere keer zijn kris.

Grt.
Benny

KaDee zei

Merci voor de toffe reactie maar enige nuancering is toch wel van toepassing volgens mij.
In het land der blinden is eenoog koning. Aan de start van deze recreatieve offroad duatlon stonden geen échte toppers zoals dat de voorbije weken elders wel het geval was. Dus dan wagen de subtoppers hun kans. En deze keer was ik daarvan de beste of diegene met het meeste geluk. Maar geluk moet je afdwingen! Even voor de geïnteresseerden (die er niet bij konden zijn) mijn relaas van het wedstrijdverloop.
Niettegenstaande het tijdens de voorbije (technische) duatlons redelijk goed ging, stond ik toch met enig twijfels aan de start. Het was afwachten of alle beestjes in mijn lijf dood waren. Tijdens het eerste lopen merkte ik wel dat ik sneller tegen mijn limiet aanliep maar trachtte toch de schade te beperken. Rond een 4de plaats de wissel in, dus een podiumplaats was nog mogelijk, dacht ik bij mezelf. Na een ronde fietsen konden we met z’n tweeën aansluiten bij de koploper. Halfweg viel eentje af (naar verluid met schakelproblemen) maar een sterkere fietser kwam nog aansluiten. Met z’n drieën gingen we opnieuw naar de wisselzone. Omdat ik van schoenen wisselde was ik meteen op achtervolgen aangewezen maar kom al snel de koploper counteren. Het was ‘simpelweg’ erop, erover en volhouden tot op de streep. De laatste kilometer kwam er geen gevaar meer van achteruit en was de buit binnen. Een mooi verjaardagscadeau dus was het achteraf tijd voor een welverdiend Trappistje! Merci aan FATters Jan en Benny voor de gezelligheid en aan supporter Piet. Nu even genieten van wat vakantie en wat langere fietstochten inplannen om zomerperiode door te komen. En voor den LCMT koester ik geen valse verwachtingen daar ik meer voor het korte werk in de wieg gelegd ben, vrees ik. Tot later en vergeet niet te genieten en mee te pakken wat kan.

Bart 29Cannondale zei

Als je op 3athlon.be al een specialist beginnen noemen ben je volgens mij bangelijk goe bezig : http://www.3athlon.be/index.php/artikels/nieuws/3633-kris-driessens-wint-warme-winterduatlon-gierle