zondag, mei 27, 2012

MTB Hooge Mierde #atbcross

MTB Hooge Mierde #atbcross
A-klasse
1. Danny Sleeckx
2. Guido Verhaegen
3. Theo Eltink
...
24. Dirk Van Dyck
...
28. Steven Boeckx - dnf

B-klasse
1. Joris Geudens
2. Senne Van Hoof
3. Dennis de Vos
...
12. Benny Carvers
...
43. Sam Van Loon - dnf

Mooie prestatie van Benny! Dirk is vermoedelijk nog niet volledig gerecupereerd van de LCMT. Even geduld en dat komt in orde!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Opnieuw een leuk wedstrijdje meegepikt.
Deze keer geen Le Man start maar nog wel volgens volgorde van inschrijving de startpositie moeten innemen. De 1e twee bochten dan ook voldoende gebruik gemaakt van de "breedte" van het parcours om door te schuiven naar de top15. Na 1,5 ronde op m'ne 1e adem getrapt en de kopgroep stillekes aan moeten lossen. De rest van de wedstrijd met 2-en tempo gereden en de laatste toer een vitesseke bij gestoken om mijne kompaan te lossen. Content als 12e over de meet. Nadien nog even blijven supporteren voor den Dirk die ik een heel goei wedstrijd heb zien rijden bij de superieure A-klasse.
Den dag verder afgesloten met mijn supportersclan aan de naastgelegen zwemvijver, ne zalige zondag!


Benny

Anoniem zei

Mijn platte voorband, blijkbaar opgelopen in de laatste meters in Aywaille, heb ik pas zaterdagavond gerepareerd. Daarvoor was er geen haar op mijn hoofd dat dacht aan fietsen. Inderdaad vermoeid, maar ook even afkicken.
De goesting was dus iets minder maar de komende weken staat er nog vanalles op het programma en zullen er nog ATB-crossen moeten wijken. Wij dus naar Hooge Mierde.
In de eerste ronde probeerde ik me vooral niet op te blazen en zakte ik snel terug van circa 10 naar 20. Halfweg koers kwam ik bij organisator Mark Van Loon en hebben we elks een rondje kopwerk voor onze rekening genomen. Toen we na 45 min ingelopen werden door een trio achtervolgers, moest het tempo lichtjes terug omhoog en dat werd me fataal. De laatste 2 ronden only the lonly afgewerkt met nog een paar enkelingen op afstand achter mij.
Ik overweeg om volgende wedstrijd de spelregels, net als iedereen, te verkrachten en mij als nieuweling in te schrijven bij de B's.
gr Dirk 26 (sorry Benny)