zondag, december 02, 2012

Duatlon Wuustwezel

Duatlon Wuustwezel
Solo's
1. Geert Lauryssen - 1u04'42
2. Kris Vermeiren - 1u05'40
3. Kris Driessens - 1u06'00
...
8. Steven Bogaerts - 1u08'49
20. Patrick Paelinckx - 1u13'42
41. Dirk Van Dyck - 1u21'32
42. Ben Verhoeven - 1u21'37
58. Philip Kerremans - 1u28'37
...
76. Sofie Aertsen - 1u44'48

Duo's
1. Greeven-Verbraeken - 1u04'04
2. Vanchaze-Dommé - 1u04'58
3. Stijn Bogaerts-Niels Goderis - 1u05'30
...
7. Peter Willemsen-Tom Vandenbergh - 1u07'42
11. An Lenders-Bart Anthonissen - 1u11'47
24. Koen Nuytemans-Guy Anthonissen - 1u18'54
26. Vermeiren - Paelinckx - 1u20'07
...
35. De Hert-De Hert - 1u45'25

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Weeral een sterke prestatie heren...
Den trappist zal gesmaakt hebben :-).

de fleer

KaDee zei

15 jaar geleden was deze wedstrijd voor velen onder ons de eerst kennismaking met de winterduatlonsport. Kou, baggeren door 't slijk,... en 't was van 't weekend niets anders. In de snelle start kon ik KaVee nog net ontwijken toen hij bij het opdraaien van de dreef onderuit schoof. Iets vuiler maar zonder schade kwam KaVee er iets later al terug over. In zijn zog kon ik het eerste lopen afronden. Na een snelle wissel, als eerste solo de MTB op. Al snel werk ik ingehaald door de uiteindelijke winnaar. Omdat het lopen toch zijn tol had geëist, was van aanpikken geen sprake. Vanaf ronde twee ging het al terug iets beter en kon het fietsen dan ook als tweede solo afronden. Wel zat KaVee me op de hielen. Halfweg het tweede lopen haalde hij me in. Als derde over de eindmeet, achter tweede fameuze atleten, was voor mij het meest haalbare. Mijn koude tenen laten bekomen in een 'pombakske' warm water, een paar warme Trappisten en deze klassieker zat er weer op. Merci aan de mannen van 't Omslagpunt om dit weeral op poten te zetten. Tot de volgende.

Kavee zei

Ik kan er ni veel aan toevoegen !
De sterkste heeft gewonnen in deze eerlijke wedstrijd! Ik hoop wel dat ik in de hel al nie na 300m in nen plas duik want dan zou ik wel eens kou kunnen lijden me dunkt!! Ik moet onze Peter nog wel bedanken voor het gebruiken van zijn grote wielen MTB, want da scheelt toch en pakske!! Nog efkes doorbijten tot aan de hel en daar alle remmen los en gaan met die banaan!! Merci aan alle supporters en ook aan de omslagpunters voor hun organisatie!!

SB-PRINTING zei

De zondag nog eens duo gedaan met mijne snelle loper Nies van de GAV. Het is denk ik al 22 jaar geleden dat ik nog eens ne kopstart had (meckaniekersmotorcross in....vorsselaar). Eerste toer alles uit mijn lijf gereden, tweede toer kwamen de sterke mannen erover, nergens kunnen mee aanpikken omdat het toch iets te snel ging. Ik kwam als achtste binnen, zodat mijne loper zijne turbo nog kon aanzetten om dan als derdes te eindigen.
Bedankt aan de organisatie voor de mooie omloop en tot de volgende.

koenvd zei

Nog efkes en er staan 3 fatters op't podium zeker...
goe bezig mannen!

groeten

Anoniem zei

Leuke start, eerst robbertje vechten, dan door diepe plas en vervolgens slibberen doort slijk. Dit is 'old skool' winterduathlon.
Fat was goed vertegenwoordigt waardoor er wedstrijdjes in de wedstrijd waren. Ik zag aant loopkeerpunt de 2 krissen, maar die waren al buiten bereik. Ook bij den ben en den dirk wast strijd hoorde ik achteraf. Den enige fatter die ik onderwegen tegenkwam was de peter, maar die ging iets te snel om aan te pikken. Echt int rood gaan met de fiets lukte niet vandaag, waarschijnlijk wegens de langere duurtrainingen van de laatste tijd. Toch content van den uitslag al zat er misschien een zesde plaats achteraf gezien misschien ook wel in. Ben echt wel curieus naar Kavee in Kasterlee en of ik mezelf daar ook nog kan verbeteren.
Misschien tot dan. Er zal leffe langs de kant staan en een verwarmde FATpartytent, alles gesponsord door Ecotechnics. Schol.
bougie

29Bart zei

Altijd gezellig, een duatlon achter den hoek. Deze keer kon ik samen een duo vormen met mijn nichtje An. Ze had samen met haar familie een weekendje aan zee vroeger afgesloten om mee te komen doen. Intussen is An altijd wel van de partij op de duatlon en/of triatlon in Ww.

De afgelopen dagen nog aan de zieke kant, hoofdpijn, diaree, maag die overhoop lag, ... kortom, niet ideaal en na een dag werken op den bouw was misschien alles eruit, al zijn dat geen ideale omstandigheden. Meerdere malen hebben al uitgewezen dat dit ideaal is voor mij.

Vanaf de eerste twee bochten ken je het weer, ah ja, duatlon. Die loper komt daar door de wisselzone, de adrenaline begint te werken en je geeft er direct ne serieuze patat op, met dat verschil dat je daar toch minstens al een kwartier kou staat te leiden. Dat kruipt gelijk in de benen natuurlijk.

An had er een zeer goeie tweede loopronde op zitten, waardoor ik snel kon starten. Al snel haalde ik enkele mannen in, maar te traag en dus bijschakelen en terug recht gaan staan, op naar de volgende en zo is het een hele wedstrijd geweest.

De hele wedstrijd op jacht :-) De organisatoren hadden er trouwens weer een pracht MTB-parcours van gemaakt, echt MTB, toch voor Ww en ver daarbuiten.

Heel blij met het resultaat als je ziet wie er allemaal aan de start staat en het eerste mixed duo (maar daar zijn geen prijzen voor).
Bedankt An, de talrijke supporters en de sympathieke organisatie,, ik heb er weer van genoten!

PVR zei

Blij dat de mannen van het FAT er toch van genoten hebben, ondanks de niet-frisse trappist en het inkorten van het fietsparcours. Proficiat trouwens met jullie prestaties.