zondag, mei 05, 2013

1/4 Trille

1/4 Trille (1000-40-10)
1. Tim Jacobs - 1u41'50
2. Jan De Henau - 1u42'39
3. Filip Philips - 1u45'18
...
4. Kris Vermeiren - 1u45'24
...
178. Dirk Huybrechts - dnf

4 opmerkingen:

Kavee zei

Lille, de laatste test voor Lanzarote! De week voordien nog stevig getraind met op woensdag nog 150km in de Ardennen en donderdag nog 30km gelopen aan 14.4km/u gem.Het water was net "warm" genoeg (14.1°) om te mogen zwemmen en daar was ik wel blij mee. Ik had al goed ingezwommen en was dus na het startschot direkt goed weg, maar na 250m toch even moeten vertragen om de ademhaling goed te krijgen en dit vooral door het koude water en niet door het hoge tempo! Op 150m van het einde van't zwemmen zag ik dat ik goed mee vooraan zat en heb ik rustig de 750m vol gemaakt.(scheidsrechters hadden van de oorspronkelijke 1km en 750m gemaakt en ik snap nog altijd ni waarom?) Na een goeie wissel de fiets op en had hier direkt wat problemen met men schoenen aan te krijgen, daardoor verloor ik de voeling met de kopgroep en moest achtervolgen. Door al men lange duurtrainingen op de fiets was die achtervolging ni direkt een groot succes! 40Km/u was geen probleem maar van voor reden ze 41km/u en dus moest ik wat harder wat ik direkt voelde en zag aan de hartslag! Stilletjes kwam ik dichter tot Jan DeHeneau me voorbij vloog tegen 48km/u ! Ik dacht als ik even kan meegaan met de Jan zit ik zo bij de kopgroep, maar ik reed mezelf kapot op 500m! De Jan maar laten gaan en mezelf in men eigen tempo gezet. De laatste ronde begon ik er wat door te komen en heb ik dan nog wat tijd kunnen goed maken. Ondertussen in het begin van ronde 2 had ik al en paar mannetjes opgeraapt en die kropen allemaal bij me in het wiel! De nieuwe drafting regels kende ze blijkbaar ook niet want ze reden op 4a5m van men wiel! Ik heb één keer geprobeert van ze de kop op te dringen maar toen zakte het tempo zo hard dat ik rap terug op kop reed om het gat met de koplopers niet te groot te laten worden.Na weerom en snelle wissel direkt en zo hoog mogelijk tempo proberen te lopen is de bedoeling van ne 1/4. Ik denk dat ik als 10de ben beginnen lopen en dat alleen die wielzuiger van me is weg gelopen. Als 4de over de streep en daar moet ik content mee zijn al was het podium toch dichtbij en eigenlijk moest ik daar ook op gestaan hebben! Maar niet getreurd, het was en goeie test richting Lazarote en daar ga ik voor!
Te zondag vertrek ik samen met Hilde , ons moeder en Fili naar Lanzarote om op 18 mei er vol voor te gaan! Voor diegene die niet eens op weekend zijn , zij kunnen de wedstrijd volgen op Ironman.live met het tracking systeem. Mss dat ik voor de wedstrijd ook nog even iets post?
Gr Kavee

Koen VV zei

De vorm is blijkbaar toch al aanwezig voor volgende week. Alvast veel succes aan beide Vermeirens daar in Lanzarote. Ik zal jullie wedstrijd zeker meevolgen!

Piet zei

Je Zit blijkbaar helemaal op schema Kris. Denk dat je nu alleen nog beter kunt worden met te rusten !! En je stilaan vol te proppen !
In ieder geval veel succes jullie twee.

Pieter zei

knap gedaan en veel succes in Lanzarote.