woensdag, mei 29, 2013

Stratenloop Hoogstraten

Stratenloop Hoogstraten (9,6 of zijn het er nu 10?)
1. Pieter Hendrickx - 30min18
2. Toon Heeren - 30min56
3. Tomas Hendrickx - 31min27
...
64. Koen Van Velthoven - 39min38
127. Benny Carvers - 44min02
128. Dirk Van Dyck - 44min02
214. Katrien Joris - 48min55
...
295. Mira Francken - 1u05'26

2 opmerkingen:

Koen VV zei

1ste wedstrijd van 2013, en meteen in regen en wind. De bedoeling was van de benen te testen met het oog op de komende triatlons. Een tijd van onder de 40 minuten achtte ik mogelijk,wat gelukt is. De echte snelheid is er nog niet maar komt (hopelijk) wel door wedstrijden te lopen. Enkele minuten later was ik nog getuige van een FAT-sprintspektakel tussen Benny en Dirk, dewelke Benny net wist te winnen.

Anoniem zei

Voor de start had ik met Dirk het doel gesteld om samen rond de 44-45 minuten binnen te komen, ik had stilletjes de 45 als realistisch en de 44 als super in gedachten. Samen met het voltallig FAT team, Dirk en Katrien, richting de start vertrokken met de volle overtuiging dat we met z'n drieën op het FAT podium zouden staan, komt in extremis de niet te kloppen Koen VV aangereden, hello strijd voor de 2e plaats.
Met volle moed plaats genomen in de 1e gelederen om zo een vlotte start te kunnen maken. Al snel kwam Koen voorbijgestoven, het verschil in snelheid was duidelijk te zien aan zijn knappe tijd. Wij kwamen goed op dreef en konden onder een constant tempo de 1e ronde in 21,5min afleggen, ons doel was in zicht. De 2e ronde trad er een kleine vertraging op maar de laatste km elkaar toch terug kunnen oppeppen om de snelheid op te krikken. In de laatste rechte lijn werd er door andere deelnemers het tempo nog wat opgetrokken, ik dacht hier dan maar bij aan te pikken en Dirk aan de finish terug te zien. Maar toen Roland aan de zijlijn nogal enthousiast Dirk aanporde mij voorbij te gaan werd de ernst van de situatie duidelijk. Hij was er al naast waardoor er nog een tandje bij moest. Het deed me gelijk denken aan mijn heroïsch duel met Fili in WW enkele jaren terug. Deze keer kon ik het net in mijn voordeel afronden, maar 't was nen echte fotofinish. Slechts korte tijd later kwam Katrien al binnen.
De extra zuurstof in de lucht zorgde voor een goeie tijd, het aangename gezelschap onderweg voor de motivatie en de douche en spaghetti achteraf voor de perfecte afsluiter van een midweek sportavondje.
bedankt Ann en Dirk voor de gastvrijheid !

Benny