zaterdag, juni 08, 2013

ATBcross Dessel #6

ATBcross Dessel #6
B-klasse
1. Hakkan De Meersman
2. Eddy Van Opstal
3. Andy Michielsen
...
10. Peter Willemsen
22. Dirk Van Dyck
38. Wim Eelen - dnf
...
40. Tim Schots

Open klasse
1. ???
2. ???
3. ???
...
15. Maarten Joris
...
22. ???

6 opmerkingen:

Piet zei

Dessel, parkoer dak nog ken van in de winter met de cyclo.
En zeker de moeite waard, vandaag wel aangepast en vooral langer en nog technischer gemaakt. Wederom samen met de wim op de laatste rij postgevat. Had nu wel mooi mikpunt dat er als een speer vandoor ging in de start. Ondertussen het handelsmerk van den dirk geworden !
Dat het nie simpel ging worden had ik al in de opwarm rondes gewaar geworden, benen gelijk lood. Was het de warmte, de beestjes, ...... . Na nen goei halve ronde in het wiel van den dirk geraakt dieje bengelde al rond de tiende plek, ook ne slechte dag mijn gedacht ! Efkes een willemske en erop en erover. Vanaf toen begon de miserie, de een fout na de ander nog eens op mene smikkel, ne boom dieje dat er al 30j staat willen verplaatsen. Na twee toeren dan toch nog op de vijfde plek aanbeland en met hakkan de koploper nog in het vizier ging het wel heel vlug slechter met de benen en op 2 toeren tijd moest ik er wel stuk of 10 terug over laten. Terug tempo zoeken en rustig uitrijden was de boodschap, al goe dak probleemloos door de zandbak kon en zo nog wa plaatsen terug goe kon maken. Na verwikkend douchke nog terraske terwijl we de aangename ontmaagding van onze raket hebben bewonderd. Volgende week gaan we voor nen dobbele . Als da maar goe komt !

Anoniem zei

ATB Cross op nen zaterdag is: eerst een uur onderhandelen met madam om van huis weg te mogen, een uur de camionette in om naar Dessel te sjoeken, daar nen achterwaartse kopstart te pakken om na 5.8 km de ketting over te trekken. Als afsluiter nog eens een uurke in de camionette naar huis. KL*TE

Wim

Anoniem zei

Ik vroeg me al af wat er gebeurd was Wim. Dat is inderdaad balen.
Bij mij was het ook niet bepaald een topdag, allé wat de prestaties betreft dan toch.
De voorbije week voorspelde al niet veel goeds. De benen hadden in Bouillon veel geleden. Aan vochttekort of krachtvoeding kon het nochtans niet gelegen hebben.
Soit, samen met marathonman David naar Dessel gecrosst om daar 2 rondjes op te warmen. Wat een parcours was me dat: zandstroken, korte bochten, afsprongetjes en andere fantasiekes...eigenlijk heel plezant, maar toch even verschieten.
Aan de start lag het dus niet (ik had de hoerenchance dat ik aan de buitenkant naar voor kon schuiven ipv op de 4/5e rij te moeten staan, en dan is het geweten) maar daarna kwam het hele pak er stelselmatig over. Ik kon niet antwoorden. Gasten met wie ik de voorbije weken in de clinche kon gaan, wonnen de cross (Hakkan nvdr), en gasten die vorige week op het podium stonden, geraakten niet in de top 15. Rare uitslagen.
We blijven, nee we gaan wa meer trainen en hopen op een betere dag, volgende week in Moergestel.
Dirk (Vandenbulck)

KaDee zei

Spijtig da 'k er ni bij kon zijn. 'k Voelde me letterlijk (verder beter geen details) en figuurlijk leeg. Eén voordeel heeft da wel en da is dat ge thuis gene zever hebt omdat ge (weer) van huis wilt. Zo te horen was da parcours spek voor mijne bek. 't Ziet er voorlopig naar uit dat ik jullie terug zie te Geel binnen 14dagen. De vermoeide benen van in de Ardennen gaan dit weekend rederen, Dirk! Als den Hakkan da kan, gij ook. See you.

Piet zei

@ KaDee, da was het eerste da we zegden achteraf, da had hier nummer 1 geweest voor de Kris !

Unknown zei

Retteketetteketet, De Raket is ni langer ne janet! Ik heb me na wijs advies van BA een MTB aangeschaft. Na enig overleg en ook met goedkeuring van 't vrouwke (cfr. Wim Eelen)me gewaagd aan mijn eerste ATBcross. Ik had Dirk en co er vaak al watertandend over horen vertellen. Dus ooit moest het er eens van komen. Het trauma dat ik opgelopen had 10 jaar terug, toen ik een keertje met KaDee ging biken door de sneeuw op 't kamp (bevroren tot achter mijn oren, totaal leeg en met pijn in al mijn ledematen), moest ik eindelijk eens verwerken. En het is me gelukt! Meteen het meest technische circuit eruit gekozen en gaan voor die banaan. Het was vandaag ook de eerste keer dat ik op mijn Cannondale ging zitten. Het was dus een beetje zoeken, wel te verstaan. Daarbij had ik er die week al 320km woon-werk gefiets op zitten en had ik 30 km gelopen (waarvan 10km nog de dag zelf al spurtend naar de trein). Het was een heavy week.
Ik had een aantal toeren opgewarmd met Meneer van Nimmen (Bioracer en sterk op de fiets). Het zou niet gemakkelijk worden voor een leek op de MTB. Nochtans nam ik wel kopstart. Een beetje zoals bij den Dirk. Buitenkant, dan kombochtje en knallen tot de volgende bocht waar er iedereen overkwam. De eerste toer zeer diep gegaan en daarna mijn eigen wedstrijd gereden.
Wat een ontmaagding ... Het was plezant, nog veel werk aan de winkel en zeker mijn fiets + techniek leren kennen.
HOERA! Op na de volgende ... Eerst nog wat triathlonnekes afhaspelen :-)