zaterdag, juni 15, 2013

Koers Gooreind

Koers Gooriend
+40 jarigen
1.
2. Peter Willemsen
3.
...
6. Patrick Paelinckx
...
???

-40 jarigen
1. Christof Smits
2. Rob Van den Muysenbergh
3.
...
5. Kris Vermeiren
6. Jeroen Haest
14. Roland Schouwenaars
18. Stijn Bogaerts
??. Dirk Van Dyck
??. Wim Eelen - dnf
...
40. ???

5 opmerkingen:

KaVee zei

Ook Wim Eelen was aan de start maar net voor het einde van de eerste ronde explodeerde zijn achterband!! Ik zen er nog doof van !!
Mooi koerske gereden met FAT. De eerste aanvallen werden netjes gecounterd door ons en na 5 ronden vertrok de goeie trein met daarin de Rob en Jeroen met nogal wat favorieten waaronder; Smits, Wouter van dermast, Jelle Lambrechts, Steve Augustijns! Ik stopte af en ook Kris Herremans bleef zitten en zo kregen de koplopers bijna 1 min cadeau! Na 3 ronde ben ik dan samen met en belofte renner en Kris H naar de kopgroep gereden ! Smits had dit zien aankomen en was al vertrokken toen we erbij kwamen, ik heb geprobeert van een tyreintje op te zetten maar er was niet veel hulp meer! Rob zei dat het beste eraf was maar dat hij nog wel 500m kon spurten. Smits won oververdiend en de Rob kwam zijn uitspraak na! Ik 5de en jeroen 6de.
Schouwke weet ik niet.

Gr Kris

Anoniem zei

Niks beter als training dan eens een koers mee te rijden dacht ik. Ik had me dan ook voorgenomen om eens goe diep te gaan. Heel den dag goe zenuwachtig, waardoor het WC papier er in de loop van de namiddag al doorzat. Direct bij de start ging er al direct ene lopen , waardoor in het peloton het tempo flink getemperd werd. Bij het afdraaien van de Bredabaan werd er voor het eerst doorgetrokken. Plots hoorde ik nen ferme knal. Hèhè, dacht ik, lest zenek al nie, want der staat er ene plat, totdat ik besefte dat ik zelf nen klapband had. Al men rijkunsten nog moeten bovenhalen om recht te kunnen blijven. Dat ik ging moeten lossen, daar had ik rekening mee gehouden, maar zo snel... Al bij al goei training: 2.9 km gereden, gemiddelde 31.4, gemiddelde hartslag 138.

Verder een sterke koers gezien van fatters Kavee, Rob, Jeroen en de anderen. Vooral hoe Kavee dat gat van een minuut dichtknalde in amper twee ronden. Sterk werk!

Bedankt aan Kurt Martens voor den binnenband en het pintje.

Gr. Wim

Maarten zei

Wim,
Wat was da zinneke met "platte band" in uwe mail :-)?
Goed gereden gasten! FAT rules ... ook in 't Gooreind :-)

Robke zei

Beetje onverwacht hebben de schrale trainingskilometers een maximum resultaat opgeleverd. Op een diefje met zes of zeven man weggereden en daarna geprobeerd de voorsprong te behouden. Smits reed met overschot en kon net voor de aansluiting van de Kavee, Kris H en nog ne jonge gast ontsnappen. Zelf redelijke dikke benen op een koers van 53 km, het zou niet mogen! Uiteindelijk tweede gewonnen omdat ik niet den traagste ben in de spurt, maar moet dringend terug trainingskilometers malen wil ik een beetje deftig mee vooruit rijden. Zag ook een sterke Jeroen vooraan in de koers, der had misschien meer in gezeten als ik zelf ook goed was, maar alle lof voor Smits. Sterk nummer om in uw eentje met redelijk wa wind vooruit te blijven.

Grtz,
Muis

Anoniem zei

Wim zwansde bij de inschrijving dat 10 euro best veel was voor 1 rondje (refererend naar zijn laatste atb-cross), en het was weer van dat. Niet grappig meer.
Ikzelf had meer last van leeglopende benen want na amper 20 kilometer was mijn liedje uitgezongen en moest ik het peloton laten rijden. Simpelweg te plat om dergelijke koers te overleven.
Nog even gesupporterd voor onze coureurs (die wel stand hielden in of voor het flink uitgedunde veld) om dan af te druipen.
Ik hoop dat het op het Neerven beter gaat.
Dirk