woensdag, augustus 14, 2013

Koers Mastentop Brecht

Koers Mastentop Brecht (58km)
-40 jarigen
1. Jan De Henau
2. Jan Geerts
3. Jelle Lambrechts
...
4. Bart Anthonissen
7. Stijn Bogaerts
12. Tom Van den Bergh
14. Ken Joris
16. Wim Eelen
19. Stefan Fleerackers
29. Raf Van Looveren
30. Jef Van Looveren - dnf
31. Steven Bogaerts - dnf
...
32. ???

+40 jarigen
1. Guido Claessens
2. Hugo Konings
3. Olivier Michielsen
...
4. Peter Willemsen
10. Filip Vermeiren
12. Sven Lenaerts - dnf
...
13. Ronny Deprez

(+ en - 40ers reden samen)

2 opmerkingen:

Bart zei

Weeral koers in Brecht, deze keer kon ik nog eens meestrijden, maar spijtig genoeg niet in het punten-pakken-pakske.

Blijft altijd gezellig, zo'n koerske in de buurt. Dat er zijn die geen bochten kunnen pakken en het wel denken dat ze het kunnen moet je er maar bijpakken.

Uitgezonderd een solo-actie in het begin, was het moeilijk om weg te geraken. Als zelfs Jan De Henau en Geert Laurijssen niet weggeraken, weet je het wel. Zelfs toen ik een keer alles gaf op de brug, moet je spijtiggenoeg vaststellen dat alles op één lint zit. 'Iedereen heel goed, maar gene die er bovenuit steekt' waren dan ook de wijze woorden van onze eerste 40-plusser.

In de (voor)laatste ronde kunnen dan enkelen waaronder Stijn B en Wim wegrijden op hun kousevoeten. Jan De Henau is de enige die het gat dichtknalt en er op en erover gaat.

De sprint kan je moeilijk een sprint noemen, optrekken na het rondpunt en dan proberen de snelheid zo hoog mogelijk te houden tot aan de Stapelhoef. Ik zat mogelijks iets te ver van achter om top 3 te halen, spijtig, maar ik zal niet goed genoeg zijn geweest.

Anoniem zei

Na een wrang gevoel op t Neerven te hebben overgehouden, deze keer wél uitgereden. Veel Fatters in topvorm gezien maar tegenwoordig is dat niet genoeg meer om een koers te winnen. Als de Piet zou leren van naar voor te kijken ipv altijd naar achter, maakt hij zeker kans,werk-onbekwaam of ni. Na de nodige trappisten bleek de Fili nog een kartoucheke over te hebben en waren we dus in recordtempo thuis. Merci om me mee over te laten mannen en wanneer is t op t Vel?

Ouwe J