zondag, augustus 11, 2013

MTB Olen-Teunenberg - atbcross #11

MTB Olen-Teunenberg - atbcross #11
B-Klasse
1. Andy Michielsen
2. Dennis Leermakers
3. Filip Meulders
...
6. Dirk Van Dyck
8. Peter Willemsen
19. Wim Eelen
...
41. Gert Laenen

C-Klasse
1. Hans Bertels
2. Yoni De Bock
3. Ruben Keersmaekers
...
14. Benny Carvers
...
34. Dennis Wellens

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Sinds lang nog eens aan de start van een ATB cross, dus start op de laatste rij onvermijdelijk. Gebrand om mijn frustratie van Sterke Peer (platte band) eruit te fietsen, bij de start nen man of 10 kunnen pakken en nadien rustig opgeschoven en nog een man of 10 ingehaald. Eindelijk eens een goed gevoel bij een ATB cross waarbij ik ook eens iemand kan voorbijsteken in plaats van zelf gepasseerd te worden.

Wim

Anoniem zei

Ik was eerst en vooral vree content nog eens op mijne favoriete fiets te zitten. Ook de benen voelden goed en het parcours lag me wel.
In de start kon ik een paar plaatsen goedmaken en zat rond de 8e plaats. Na een paar ronden reed ik 5/6e maar moest stilaan de rol lossen. Er kwamen er nog 2 van achteruit en ook Peter zat me op de hielen. De 2e helft heb ik samen met Peter volgemaakt en dat ging goed vooruit. We reden op plaatsen 8/9. Op het einde nepen enkele voorgangers de remmen dicht om de "promotie" naar de A's te vermijden. Onze onderlinge eindspurt liep daardoor een beetje in het honderd. Content met de prestatie reden we over de meet.
Zaterdagnamiddag een heel schoon cross in Gierle.
ATB'ers, be there!
Dirk