zondag, oktober 20, 2013

Achtkamp #1

Achtkamp #1
1km tijdrit
Dames
1. Shauni Corthout - 1min19'96
2. An Aernouts - 1min21'07
3. Wendy Vermeiren - 1min21'73
...
13. Katrien Kegels - 1min33'70
...
20. Stefanie Van Passen - afw

Seniors
1. Wouter Vander Mast - 1min06'13
2. Jan De Henau - 1min07'52
3. Sam De Bruyn - 1min08'02
...
8. Koen Van Dijck - 1min10'53
17. Maarten Joris - 1min11'80
37. Bart Anthonissen - 1min14'97
...
87. Ruud Van Ranst - afw

3 opmerkingen:

Unknown zei

En we zijn weer vertrokken! Gisteren 1 glas rode wijn, veel water, beetje cola en 1 koffie. Nog merci aan Rob en Kathleen voor het leuke feest. Dikke proficiat!

De Start: schoen uit de klikpedalen en dat was het dan. Constant rijden met het gedacht: zit hij terug vast, komt hij weer los, blijven gaan, vloeken, onzeker ... Ik had super benen. Schijt, klote, miljaar ... wat als.
Gelukkig nog 7 proeven te gaan. Het is en blijft plezant die 8kamp en daar is het om te doen.

Bart zei

Eén Duvel, bruiswater, bruiswater, koffie, bier, bier, bier, bier, water, water. Merci Rob & Katleen! Dat was een hele leuke avond! Maarten, die wedstrijd heb ik dus wel van jou gewonnen!

Op naar de Achtkamp. Samen met Katrien met de fiets vertrokken naar Brasschaat. Onderweg leerde een rekensom me, dat het krap ging worden. Dus alvast het tempo opgedreven waardoor we al int zweet stonden in Brasschaat. Om Katrien het goed voorbeeld te geven ging ik eerst van start. Rustig het podium af en dan knallen. Tik, tik, tik, tik, tik, tik ... mijn 11-speed lag nu helemaal op de 12. Zwaarder kon ik niet schakelen, rapper trappen ging ook niet.

Dan die bocht, dju toch, toch wel minstens een seconde of twee laten liggen door te voorzichtig te willen zijn. Ik dacht dat ie scherper was en dat het wegdek natter zou zijn. Maar dan, na den bocht zit je maar met één gedachte: RECHTSTAAN, RECHTSTAAN en RECHTSTAAN. Ik moet zeggen, ik ben toch wel zeker drie keer rechtgestaan. Of het geholpen heeft? Jazeker, 2 seconden sneller dan in 2007 en 2008. Extra voordeel, 18 plaatsen beter dan mijn twee topjaren!

Hopelijk gaat het ook niet zoals in mijn twee topjaren dat ik één proef goed doe en de rest catastrofaal moet afleggen. Ik ben alvast benieuwd, maar ik heb er nog zin in.

Ik vond mijn Katrien een strakke tijd rijden. Dit is helemaal niets voor haar, geef haar maar hoogtemeters en hoogtemeters! Achteraf, toen ze nog geen tijd en plaats wist, zag ik dat ze blij was dat ze meedeed, nog steeds het belangrijkste! Supertrots op mijn vrouwke! Zelf was ze blij te zien dat ze verre van laatst was!

Koenvd zei

Slecht gevoel op de fiets, maar tevreden met resultaat. Exact zelfde resultaat als vorig jaar en 1ste top 10 plaats is binnen. De versnelling voor de bocht verdwijnt blijkbaar met de jaren , maar dit wordt gecompenseerd door de de kracht die na de bocht overblijft om de grote vitesse te blijven trappen.

Maarten was volgens mij de sterkste Fatter vandaag, maar had een beetje pech. Zijn goeie conditie zal volgende weken wel meer opbrengen.
Tot volgende week.