zaterdag, februari 01, 2014

Koers Rijen #vjc

Koers Rijen #vjc
-45
1. Jasper de Laat
2. Piet Hereijgers
3. Jeroen Haest
...
11. Stef Anthonissen
15. Ken Joris
...
18. Leroy Peemen

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Eerste podiumplaats van t FAT dit seizoen na een sterke wedstrijd van Jeroen. Stefke staat goed in FAT kleuren en gaat ons van 't jaar nog mooie dingen laten zien. Voor mezelf kan ik kort zijn: maar net op tijd daar (helm vergeten) en dan doen ze je op een paar ronden dood. Te plat dus, blijven trainen.

Grts
Ouwe Joris

PS Proficiat Stanny met je podiumplek. Een FAT vader is ook nen halve FATter.

Anoniem zei

De kop is er af van het nieuw weg seizoen. Het parcours was zoals anders 4 bochten met rechte banen (+/- 4km)op het eind van de rit had ik 39.3 gem. Voor mij ging het zeker snel genoeg. Had de laatste weken niet veel kunnen trainen door andere bezigheden. We hebben onze kleuren in het 1ste peloton mooi kunnen laten zien. Heb een sterke wedstrijd gereden en werd in de spurt mooi 3de. Ik heb me in de laatste bocht moeten rechtzetten. Het vat was af en kreeg krampen in mijn kuiten. jammer genoeg kon ik niet mee spurten , iets wat ik nochtans zo graag doe. Ken kwam ook mooi binnen in het volgende groepje. Al bij al was ik blij met de rit. Heb mijn deel kunnen bij brengen en we zijn toch weer aan het bollen,... op naar volgende week.

Grts
Stefke

Anoniem zei

Fout getypt: "sterke wedstrijd gereden en in spurt mooi derde geworden" hoorde oorspronkelijk "jeroen heeft een mooie wedstrijd gereden en in de spurt mooi derde geworden" te zijn!!

Grt stefke

Golden boy Stanny. zei

Stefke ook even krampen in de vingers in het verslag maar snel rechtgezet.Na paar weken niet te fietsen en in het 1 ste peleton te eindigen toch straf van da zoontje. Maar ja hij wil zo graag met zijn nieuwe club kleren.

PS; Hé Ken als jij Ouwe Joris bent,Mag ik dan gepensioneerde Stanny zijn. Toch blij met 3de plaats bij de "oude mannen" merci. Fier een FAT Vader te zijn.

KaDee zei

Mannen, knappe start van het wegseizoen!!