zaterdag, februari 08, 2014

Koers Rijen #vjc

Koers Rijen #vjc
-45jaar
1. Mark Laarhoven
2. Piet Hereijgers
3. Niels v.d. Veeken
...
5. Stef Anthonissen
...
11. Bas van Gestel

3 opmerkingen:

Golden Boy Stanny zei

Goe bezig Stefke.Net als je FAT vader 5de plaats.Maar jij wel bij de jonge wolven hé.

stefke zei

De 2de wedstrijd te Rijen.

Lang getwijfeld om te vertrekken door de harde wind en de vele regen in de voormiddag. Dan toch de telefoon gepakt en naar de organisatie gebeld om te vragen hoe het weer daar was.
Ik had er eigenlijk wel goesting in. Ik had toch in de week 2 keer de tijd gevonden om wat te bollen op de rollen. Al bij al was het weer er goed alleen veel hinder van het opspattend water op de wegen.

Er stond veel wind en toch hadden we een gem van 37.7 Km/u. De gas lag er al snel op. 2km ver en een eerste ontsnapping. We hebben algemeen goed samen gewerkt om de eerste uitlopers in te halen. Paar Km verder was er weer een ontsnapping. Dat waren de sterke mannen van vorige week dus ik wist dat ik mee moest springen. Jammer genoeg kon ik niet aanpikken en heb ik een 2 tal straten tussen het groepje en het peloton gezweefd. Dan maar laten inlopen en men deel in het peloton gedaan. De voorlaatste ronde kennis gemaakt met Erik Rombouts (Bioracer -team)en wat kunnen praten over wie we in het oog moesten houden. De laatste rechte lijn kwam ik veel te vroeg op kop en moest ik aanzetten van veel te ver. 1 iemand moeten laten passeren. Toch mooi 5de geworden.
Het goed gevoel komt terug op de fiets en het plezier ook.

Jammer genoeg volgend weekend moet ik passen dus volgende notatie normaal 22feb.

Grtzz Stefke

KaDee zei

Goe bezig, makker!