zondag, februari 23, 2014

Sluitingsprijs Oostmalle

Sluitingsprijs Oostmalle
+35jaar

1. Sten Raeymaekers
2. Tom Vervoort
3. Peter Willemsen
...
8. Rob Van den Muysenbergh
19. Kris Vermeiren
??. Steven Krijnen - dnf
...
90. ???

-35jaar
1. Vincent Meyvis
2. Glenn Van Ginneken
3. Niels Ooms
...
21. Bart Anthonissen
28. Maarten Joris
??. Jan Van Looveren
...
70. ???

5 opmerkingen:

29Bart zei

En we zijn vertrokken. Zeer mooi parcours, zeker voor met een MTB. De cyclocrossers waren mijn ineens enkel maar vanaf de balken tot aan de finish in het voordeel.

Leuke wedstrijd in de wedstrijd met de Raket, puur gehaald op ervaring. Lang geleden van nog eens door te gaan, mijn hart was een gemiddelde van 181 niet meer gewoon.

De balkjes waar ik een trapladderke voor nodig had, werden op zondag keurig genomen door Tom Meeussen!

KaDee zei

Weeral podium voor de Piet. Mooi! Hoogtestage begint te rederen...een prestatie die A-reeks waardig is!

Piet zei

Gewoonlijk 4weken na Dakar krijg ik de naweeën, dit jaar weer nie anders heel de week aan de platte kant met komt de griep erdoor of nie !! Toch maar afgezakt naar Oostmalle omdat ik de mtb eens wilde testen op da parkoer. Buiten de profs hebt ge nie anders dan voordeel mijn gedacht. Rond 15 pl. vertrokken en zag Rob al doorschuiven naar de koplopers. Elke bocht raap ik volk op, zelfs letterlijk (sorry rob). Tot mijn grote verbazing ging ik ook ST voorbij in de zandlussen en ging aan kop. Toch 2 volle ronde kunnen volhouden en ging ST. Erweer over.
Moest gewoon eigen tempo volhouden en geen fouten maken, zag dat Smits het gat ook nie kleiner kreeg dus tempo was zo slecht nog nie. Met nog halve toer te gaan was er ondertussen nog ene korter gekomen en moest hem laten passeren. Gat bleef wel klein en met opdraaien van de start kon ik er bijna terug achter. Hij kon net nog aanpikken met groepje die nog begonnen spurten en de vogel was gaan vliegen ! Super content over de meet ! Hopelijk blijven de viruskes nu weg :)

Ps., onze jongens nog bedanken die mij op de betonstrook uit de wind zetten(bartje,stefke)

Unknown zei

Dat het daar plezant is in Oostmalle was vorig jaar al duidelijk. De mtb nog eens van stal gehaald en samen met Jan naar ginder gebolt. Enkele ronden opgewarmd en dan verzamelen met een delegatie FATTERS! Door het mooie weer en de grootse optocht werd de start opgesplitst. Ik ging er een doorgedreven training van maken. Rustig starten zonder brokken te maken en dan er vol voor gaan. Dat Bart in het vizier bleef, prikkelde me wel. Op de losse zandstroken merkte ik dat ik dichter kwam. Dit was slechts ijdele hoop. Eens de stroken gepasseerd, schoot Bart er als een pijl vandoor. Ik ga het niet op de zware trainingsweek steken. Bart is oersterk en verstandiger op de fiets. De laatste ronde kwam de vermoeidheid opzetten waardoor stomme fouten werden gemaakt. We zijn eens diep kunnen gaan en daarmee was alles gezegd.
Bart is in vorm! De Piet vloog er voorbij net zoals Rob. Jan is duidelijk meer weggelegd voor het langere werk. De andere grijze muizen hebben het beste van zichzelf gegeven en dat op ne mooie zaterdag.
Bedankt Kavee en Jan voor het kopwerk naar huis.
LANG LEVE FAT!

Robke zei

Een paar vaststellingen:

- een volle FATbus Fatters aan de start
- te veel deelnemers op dit rondje
- Piet was sterk
- mtb was vandaag een voordeel
- zelf niet goed genoeg en dus ni content
- genoeg drank in tent
- Steven was BOB, waarvoor dank buurman

Grtz,
Muiske