zondag, april 06, 2014

MTB Hapert #atbcross

MTB Hapert #atbcross
B-klasse
1. Hans Bertels
2. Tomas Leysen
3. Steff Van Genechten
...
27. Dirk Van Dyck
...
74. Joel Horemans - dnf

C-klasse
1. Patrick Zwinnen
2. Mario Lysen
3. Rudy Bens
...
42. Stef Anthonissen
...
87. Tim Mertens

D-klasse
1. Danny Schroyen
2. Ad Bernaerts
3. Chris Dirkx
...
35. David Roeffen
70. Maarten Joris
71. Philip Kerremans
...
90. Tim Eyckmans

3 opmerkingen:

Unknown zei

Zo de kop is eraf! Met zo'n 70 man aan de start in de D-reeks. De eerste versmalling was het wandelen geblazen. Eens iedereen goed en wel vertrokken was, ben ik de één na de ander beginnen oprapen. Vertrokken van een plaats 56 opgerukt naar een bijna 15de plek. Toen brak de ketting een halve ronde van het einde en het verhaal was gedaan. Het ging nochtans lekker!
De uitslag klopt niet. Bij mij moet MP (materiaalpech) staan.
In ieder geval smaakt het naar meer. Het ging me goed af.

Volgende keer eens afspreken met de FATBUS??? Er waren er veel aanwezig, maar ik vind ze niet allemaal terug in de uitslag. Ze moeten nog aan de drukte wennen, denkt ik. Het is zoals Dirk zei, uit zijn voegen aan het barsten daar!

Anoniem zei

Zoals verwacht, was er inderdaad veel volk op de been. Het viel mij op de dat er ook in de D en C klasse serieus gas gegeven wordt. Over een paar crossen zit iedereen meer op zijn plaats en wordt het (nog) plezanter voor iedereen.
Soit, ikzelf mocht vanop de 2e rij vertrekken, een gigantisch voordeel. Na de start een flauwe linkse bocht op den asfalt, dan het veld in, kleine afdaling, hachelijke linkse bocht, een klimmetje en dan een steile afdaling/sprong. Daar alleen al voor doe ik het. 1 ronde kon ik mijne wagon vooraan aanpikken maar werd daarna stelselmatig geremonteerd door een heel klad rijders. Toch ben ik tevreden met mijn huidige niveau, want ik had het veel erger verwacht. In de top 10 zitten een aantal direkte concurrenten van vorig jaar, dus dat wordt het doel.

ps: ik weet al wie volgende week de B-klasse gaat winnen

Dirk 43

Stefke zei

Mooi weer,mooi parcour,veel volk eigenlijk te veel volk...
Voor mij vond ik het best spannend. Voor de 1ste keer een ATB-wedstrijd en dan ook op mijn pas aangeworven MTB. Nogmaals bedankt Kris!Ik had een paar rondjes warm gereden en wat fatters hopelijk wat moed toe geroepen. Dan was het aan mij. Maarten riep nog dat ik moest opschuiven bij de start. Jammer genoeg moest ik achteraan starten omdat het starten op nummer was. De eerste halve ronde was chaotisch.In de plaats van een MTB-wedstrijd was het een duathlon precies. Al een geluk kan ik ook een beetje uit te voeten met het lopen. Door snel van de fiets te springen en het fietske vast te pakken maakte ik al snel wat plaatsen goed. Het was gewoon kwestie van groepje tot groepje te rijden en aan te zetten op de lange rechte stukken. Ik had eigenlijk wel een goed gevoel op mijn nieuwe fiets. Ondanks ik niet zoveel pap heb gegeten om met de MTB te rijden ben ik toch blij met de uitlag.