maandag, april 21, 2014

Olse Challenge

Olse Challenge
MTB 30km

1. Vincent Meyvis - 1u01'09
2. Rob Van den Muysenbergh - 1u01'27
3. Guido Verhaegen - 1u01'27
...
8. Peter Willemsen - 1u02'32 - (2de +40)
...
73. Walter Van Wuytswinkel - 1u32'02

Teamchallenge (15km run-bike)

1. BioFAT (KaDee, Raket, Tijl en Bart VL) - 40min46
2. Uschi & de boys - 50min41
3. De vier - 51min23
...
4. Ploeg 14 - 51min50

3 opmerkingen:

29Bart zei

Knappe prestatie Rob in jouw eerste echte mtb-wedstrijd! Als je zo kort achter VM zit!
Peter begint ook op dreef te komen, ik ben benieuwd wat hij gaat rijden als hij echt in form is!

Piet zei

Na weekje zonder fiets was mijn lichaam toch weeral wa bekomen eens zien of de benen ook al wa beter waren. Samen met muizeke en zen nieuw machien afgezakt naart fort van Merksem, bleek aan snelle mannen geen gebrek daar ! Vlug wa opgewarmd en toerke te proberen te kennen ( wat nie meeviel). Dikke 70 man aan de start en moesten nog vlug zijn om op de eerste rij te staan. Zag dat alle snelle kerels rechts gingen staan en ging dan maar aan den binnenkant staan samen met ironman BA.
Kon nog eens ne kop start nemen wa op zich weeral leuk was. Eerste ronde konden we met groepje van 7 man toch al wa weg rijden van de rest, zat altijd goed vooraan maar werd op den duur naar achter in de groep gereden en da was ook niet de juiste plaats. Sommige bochten stond je letterlijk stil om dan weer volle gas te geven. Na 1/2 koers en met VM aan de kop was het harken. Robke was ook al goe meegeglipt en was aan sterke koers bezig ik daarentegen hing aan de rekker. Zag dat iron Bart nie ver achter was en reed mijn eigen tempo om dan de laatste 2 ronde samen met Bart uit te rijden, hij had wel wa last met zen bochtwerk en maakte dan ook nog in het laatste stukje foutje waardoor ik vrijgeleide kreeg. Toch tevreden na super snelle wedstrijd en nog 2de +40 werd en mee op podium mocht. Volgende week Overpelt, hopelijk met heel FAT delegatie !

Robke zei

Jawel, de kop is eraf. Den MTB getest op een eerste wedstrijd en goed bevonden. Op het mooie rondje aan het fort, met een aantal technische passages en wat lange snelle stukken was het een echte intervalwedstrijd. Goed mee in de start en dan 2 rondes de kat wat uit de boom gekeken, de kat keek terug en zag dat het goed was. De beentjes waren wonderwel goed hersteld na de zaterdagtraining waar ik me helemaal choco had gereden. De twee laatste rondes samen met G. Verhaegen en C. Smits een lekker tempo gereden. 500 meter voor de finish konden we Smitske lossen. Vincent Meyvis was te sterk voor het hele pak maar zelf kon ik voor de tweede plaats spurten met G. Verhaegen. Het deed deugd om te merken dat het redelijk vlot liep en het smaakt naar meer. Lang leve de MTB!

Grtz,
Muiske