zondag, mei 18, 2014

3e Bilzen 111

3e Bilzen 111 (1000-100-10)
1. Stenn Goetstouwers - 3u19'07
2. Glenn Vekemans - 3u26'18
3. Sylvain Denis - 3u28'38
...
9. Kris Vermeiren - 3u32'26
54. Filip Vermeiren - 3u52'37
57. Stijn Bogaerts - 3u53'26
...
255. Kristof Verbist - dnf

5 opmerkingen:

KaDee zei

Weeral knappe prestaties, mannen! 'k Wist niet dat je van uren strontrijden ook in form kon geraken. Puur talent, mijn gedacht!

Fili zei

de eerste test op de langere afstand was een succes! veel minder uren trainen maar mss wel exact trainen zoals het moet? levert of begint zijn vruchten af te werpen! Met broer Kris en trein Stijn vertrokken met toch wel wat vraagtekens, zwemme 1000m? fietsen 100km? en 10km lopen na deze afstand in wedstrijd?
het zwemmen ging gewoon goed en net na Stijn (+/-40sec) uit het water om mijn faforiete onderdeel te starten!
kon direct een flink tempo aanhouden en tegen 40a41km/u in achtervolging op Stijn! als ge een mikpunt hebt help altijd(hé Ken) en na de eerste ronde zag ik hem rijden! ik kwam snel dichter en erover en zei hem aan te pikken.in de laatste ronde kwam Stijn er terug over en ik kon zijn tempo niet meer volgen zodat hij met ongeveer een halve min aan het lopen kon beginnen!
de beentjes hadden al een bus melkzuur binnen en het lopen begon niet zoals gepland! na de eerste van drie ronde ging het wat beter en zag ik ook stijn weer voor mij opdoemen, om net aan de laatste toer hem voorbij te gaan! maar Stijn kwam met nog een halve toer te gaan terug korter en ik moest alle zeilen bijzetten om veilig voor DEN TREIN te finischen! voldaan waren we alle drie zeker omdat we alle drie voor onze collega's van BIR waren wat ons (FAT) een 3-0 voorsprong oplevert!
GO FAT GO

SB-PRINTING zei

Nog een klein verslagske van ne veteraan. Bilzen 111 had ik enkele maanden aangeduid met een rode stip. Is ne perfecte wedstrijd voormij dacht ik.
Heel de winter blijven zwemmen en fietsen, enkele het lopen vlotte niet zo goed door de gekende problemen. Zwemmen ging vrij goed naar mijne doen maar moet nog wel wat oefenen voor ne snelle wissel, het duurder gewoon veel te lang, fietsen eerste toer alleen afgemaald en zag ik de Fili komen in de tweede toer, met nen hoop wieltjes zuigers..., aangepikt met de Fili (op 10 meter), laatste toer nog een cartouche geschoten (niet verschoten) om van de rest vanaf te zijn. Met lopen heeft de Fili me terug gepakt en zag ik Sven van het "BIR" ook dichter naderen, toch nog een beetje versneld om zo als 14 de bij de + 40 te eindigen. Ben content van de wedstrijd en heb er ook van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar en een leuke ervaring met de FAT bus die goed tot zijn recht kwam. Ze hebben ons gezien!!!
Bedankt voor supporters, Elien, Senne, Britt, Senne, Walter,...... de Kris en Filli voor te chaufferen.
Tot de volgende.

Anoniem zei

Beren, knappe prestaties. Dat komt goed in Zwitserland Fili. Die van't BIR moet zijn kas opgefret hebben en zal nu wel geprikkeld zijn om de volgende keer eens een FAT pakske aan de voorkant te zien ;)

Ouwe Joris op kilo koers in Turkije

steven bogaerts zei

alle 3 sterke prestatie, heb van de week 'den trein' gezien, zag er volgens mij nog nooit zo aerodynamisch uit ! we zijn wel van plan zaterdag de stand op 3-1 te brengen.

exFATTER