zondag, juni 15, 2014

MTB Moergestel #atbcross

MTB Moergestel #atbcross
B-klasse
1. Tomas Leysen
2. Peter Willemsen
3. Jos Bogaerts
...
32. Dirk Van Dyck
...
49. Jo Cools - dnf

D-klasse
1. Bart Mermans
2. Stijn Leys
3. Davy Schevenels
...
26. David Roeffen
28. Roland Schouwenaars
...
59. Ad Broeders - dnf

3 opmerkingen:

Piet zei

Moergestel, mooier parcours dan vorigjaar ! Wel smalle start waardoor ik op de 2de rij stond, me aan de binnenkant gezet zodat ik in de eerste bocht er nog paar uit kon remmen ! Plaatje klopte want was niet goed weg en in de eerste bocht 5 tal uitgeremd. Als 3 veld in en tempo lag al gelijk hoog, net voor technisch gedeelte de leiding genomen en alleen TL kon aanpikken. Einde eerste ronde hadden we al enige sec. Op nr 3. Zodat we iedere ronde afwisselde van koppositie en het werk gelijk verdeelde. Met mooie voorsprong laatste ronde in en had al plaats gekozen voor de sprint in te zetten. Dan toch nog op laatste moment men plan veranderd om ermeer een verassings aanval van te maken. Stukje waar je vanuit de wei meter of 2 stijl omhoog moest en dit al springend kon doen met genoeg snelheid ! Aan snelheid ontbrak het niet :) maar boven moest je naar links en week iets teveel rechts uit waardoor ik in het decor terecht kwam, gevolg TL er terug over en vooraleer ik men ketting erop had was hij al uit het zicht. Toch nog tevreden na gister stevig koerske gereden te hebben in Gooreind. Blijft zo natuurlijk wel spannend in het klassement en is alles nog mogelijk !

Anoniem zei

De snelheid was bij mij heel wat minder. Gisteren tot in de avond met een haagschaar in de weer geweest, waarvan ik vanmorgen nog niet bekomen was. Een goed resultaat zou me verbazen maar we proberen eruit te halen wat erin zit.
Al in de eerste bochten liet ik mij opzij zetten. Niet alleen de fitheid, maar ook de verbetenheid was ver te zoeken. En dan zit je snel achteraan, heb ik vandaag gemerkt. Toen David me halfweg koers toeriep op een 35e plaats, vond ik het wel welletjes. Voorzichtig heb ik geprobeerd het tempo op te drijven zonder de motor op te blazen. Ik kon nog een paar plaatsen terugwinnen en op een positieve noot als 32e eindigen. Niet wat ik me bij aanvang vh seizoen had voorgesteld, maar we doen het ervoor.

Volgende cross in Geel skippen we en de week daarna thuiscross (ja ik ga er regelmatig trainen) in Ravels.

cu
Dirk

Anoniem zei

Tuinman zoeken Dirkske, topsport en tuinieren is geen haalbare combinatie...

Joris met ne kleinen hof