zondag, juli 06, 2014

MTB Olen-Buul #atbcross

MTB Olen-Buul #atbcross
B-klasse
1. Peter Willemsen
2. Tomas Leysen
3. Karl Peeters
...
31. Bart Anthonissen
...
42. Marijn Van der Sloot - dnf

C-klasse
1. Erik Klaasen
2. Mario Lysen
3. Wim Vanderzanden
...
16. Stef Anthonissen
...
40. Geert Maes - dnf

D-klasse
1. Danny Schroyen
2. Stijn Leys
3. Jurgen Onincx
...
11. David Roeffen
...
53. Benny De Dauw - dnf

2 opmerkingen:

Bart Ninerd zei

Samen met de winnaar in de B-klasse afgezakt naar Olen-Buul. Het leukste van de dag was de simulatie-finale met Peter. Keihard aanzetten na het bos en Peter moest dan proberen om erover te komen. Ik denk dat het van dienst is geweest in zijn eindspurt, maar misschien dat hij daar zelf iets over zegt.

Door het vele rijden met de koersfiets, stond de MTB zo'n 1,5 maand aan de kant. Het parcours in Oostenrijk was afgezien de laatste afdaling niet technisch te noemen en in Italië was het ook eerder rechtdoor (samen fietsen met Katrien). Hierdoor lukten de bochten niet zoals het moet, dus daar moet aan gesleuteld worden. De start was terug heel slecht. Na enkele goede starts denk je dat het in orde is, maar ik werd terug met beide voeten op de grond gezet. Ik ben geëindigd op mijn plaats, dus ik mag niet klagen.

Piet zei

Olen-buul, laatste voor het verlof en 4 weken geen atb cross. Dus alles nog eens uit de kas halen. Had nog wel bruiloft in de benen van avond voordien maar ne Fatter moet daar tegen kunnen. Samen met kersverse Bjer Bart naar Olen afgezakt waar we samen de opwarming deden mijne normale sparringpartner Dirk is met verlof die weet ondertussen al dat ik daar nie licht over ga. Met bart nog het laatste stukje final gereden om te zien of ik ernog over geraakte, best wel spannend met nog lichte bocht en kunstmatige brug ( A piloot Nuyens brak zijne kader er middendoor). Van op 2de rij naar de 4de plaats na de start en kon zo verder naar de kop, met zen 4 hadden we al kleine bres gemaakt. 2de ronde bleef ik nog met TL over. Echt ver geraakte we door het snelle parcour nog nie weg. 3de ronde zag ik op plaats 3 andere renner doorkomen en die kwam in de 4de ronde bij ons aansluiten die nam al vlug over en viel dan letterlijk stil in de singeltracks had al vlug door dat er iets niet klopte en jawel Mr zijn vriendje kwam ook aansluiten ( SB ex sunweb elite z.c.). Hoe moet ik da hier gaan oplossen mijn gedacht. Tactiek bijstellen en tijd voor een Wilmske ! Moest wel zien dat ik elke keer goed tussen de 2 kleppers zat want die speelde het spelletje van optrekken gaten laten vallen. Tot ik het welletjes vondt en eens goed van mijn kloten maakte !! Als ge als semie prof zo moet winnen pffff.....Doordat gespeel zaten wel alweer snel in de laatste ronde en wilde ik zeker nie de kaas van mijne broodham laten halen. Zolang mogelijk wachten want tempo ging pijlsnel omhoog en wist van in de opwarming waar het moest gebeuren. Laatste singeltrack overgenomen van TL en de sprint weer van ver aangegaan. Net voor de brug wilde TL er nog langs maar kon nog net voor hem op de brug jumpen en in de komende 3 bochten kon je er toch niet meer langs en zo in treintje met zen 4 over de meet . Zo was nr. 4 binnen. YES mijn gedacht !