zondag, november 23, 2014

MTB De Mosten #vdn

MTB De Mosten #vdn
-40jaar
1. Vincent Meyvis
2. Christophe Smits
3. Rob Van den Muysenbergh
...
15. Bart Anthonissen
17. Kris Vermeiren
19. Roland Schouwenaars
...
31. Tonny Verbist

+40jaar
1. Danny Sleeckx
2. Kris Driessens (winnaar van het eindklassement)
3. Peter Willemsen
...
9. Ben Verhoeven
15. Kurt Martens
16. Filip Vermeiren
18. Patrick Paelinckx
...
22. Stijn Bogaerts - dnf

5 opmerkingen:

Robke zei

's Nachts de beentjes nog losgedaanst in W-Wezel en om 9.30u beentjes op spanning voor den MTB. Kopke deej een beetje zeer mar da was snel in orde. Met zen vieren vrij snel weggereden en halfweg versnelling van V. Meyvis. Niemand die echt reageerde of durfde reageren, meestal rijdt je uzelf choco op diejen zijn wiel. Uiteindelijk reed Meyvis niet echt ver weg (al dan niet door technische problemen). Kon een redelijk tempo rijden maar zonder veel overschot. Laatste ronde enige versnelling van de voormiddag geplaatst en enkel C. Smits ging nog mee. Hij nam wat later nog een keer over maar het vet was van de soep, eigenlijk allang blij dat ik podium reed, was het hoogst haalbare deze voormiddag.

Grtz,
M-house

KaDee zei

Tip voor den Ben: uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat de veteranen hun 6 rondjes van 4.5km twee minuten sneller hebben haspelden dan de jonge knapen. En vermits den Ben volgens mij minder dan twee minuten achter Danny S over de meet kwam, had hij kunnen winnen bij de -40jarige!! Voila, weeral stof voor discussie op donderdagavond.

Aja, ik werd zoals gebruikelijk simpelweg op mijn waarde geklopt door Danny zodat een tweede plek het meest haalbare was. Merci Piet om het ploegenspel perfect te spelen.

Bart Ninerd zei

Den Ben is gewoon een bjeest op zijnen MTB!

Ben zei

Nie allen op den MTB, zegt Karin.
Den Kris zijn stelling in acht genomen samen met het feit dat ik op mijn 50ste begin terug te tellen, maakt dat ik over 12 jaar de cross in de Mosten win bij de -40 jaringen !!
Enfin, een podium plaatske is toch nog veraf,....er zal dus nog wel efkes haar op men benen blijven staan...

KaDee zei

...en zelfs met haar op je benen mag je in de Mosten op t podium!