zaterdag, augustus 08, 2015

BK voor Wielertoeristen - Brasschaat

BK voor Wielertoeristen - Brasschaat

1. Berten De Meyer
2. Stef Anthonissen
3. ???
...
32. ???

6 opmerkingen:

Stefke zei

2 Weken geleden weer even groen licht gekregen van de specialist om te sporten en te werken tot 24 September (Operatie schouder).
Met ons Papa en schoonvader afgezakt naar Brasschaat-Bethanie. Daar aangekomen was er een leuk sfeertje. Paar toerkes gedaan en een goed gevoel aan over gehouden. Paar rotondes, veel lange stukken vervolgens met vluchtheuvels... Niet goed voor de schouder. Na het Neerven heb ik maar 60km kunnen bollen. Motivatie was even weg omdat ik geen enkel doel heb kunnen uitrijden of kunnen starten... Maar als die nummer aan je rug hangt ben je alles weer even vergeten. De start was gegeven en een X aantal rondes bleef de jury wagen voor op rijden om te verkennen. nadat de officiële start was gegeven ging de kraan al vol open. In de eerste ronde was het demarrage na demarrage. Ik ben voor het eerst eens slim geweest en is niet als ne zot achter elk wiel beginnen te springen. Heb altijd goed van voor gezeten. We hadden al snel door dat je niet moest proberen om weg te springen dat zou toch niets opleveren. dan maar krachten sparen al maar goed. De laatste 2 rondes werd er gereden als kiekens zonder kop. Dan was er een duo dat een paar 10 tallen meters voorsprong had. In de koers gebleken de iets betere van het peloton. Dan toch maar de achtervolging ingezet met nog iemand. De laatste meters kreeg ik het niet meer dicht. Toen ons Pa kwam aanzetten was het al snel geklonken. De koplopers gepakt op de meet voor de laatste ronde in te gaan. Vervolgens de eerste lange straat waren er weer 4 demarrages. Die hebben we weer met glans kunnen doorstaan. De laatste halve ronden heeft ons Papa alle gaten dicht gereden. Het was lang geleden dat ik zijne rug nog eens had gezien. De laatste rechte lijn opgedraaid en begon hij de spurt nog mooi aan te trekken. Toen Berten De Meyer aanzette zat ik nog wat ingesloten. Ik zette aan en kreeg ik nog een tik tussen mijn ribben. Even de rust bewaren en uit het peloton kunnen komen, en dan alles op alles. Ik reed nog snel naar hem toe maar de meet is waar dat de meet is... Dan toch nog bloemen voor het vrouwke kunnen rijden dit jaar en het schapje op de kamer weer wat voller.

Merci Vaderke voor de laatste ronde (Sterk gereden) en een verdiende top 10 (7de) !

Grtzz Stefke

Golden Marmotte Boy zei

Graag gedaan zoontje .Daar geen apart klassement was voor de + 50 me volledig gegeven voor u daar gij toch wat meer poeder in de benen hebt dan ik in de spurt. Trotse vader ook beetje bijna gewonnen.

Anoniem zei

De spurt kunnen aantrekken voor je zoon, dat moet volgens mij de max zijn.

Jullie verslagen toveren altijd een glimlach op mijn gezicht (als er niemand in het ziekenhuis beland is tenminste)

Dirk

KaDee zei

goe gedaan buurmanne!! Waar is da feeschje???

Anoniem zei

Knap gedaan Stef !!

Die medaille maakt Neerven meer dan goed denk...


Jeroen

Anoniem zei

Golden Anthonissen boys goed op dreef! Sterk werk boys!

Hernia Joris