zondag, augustus 24, 2014

WK Ploegentijdrit

WK Ploegentijdrit (25km)

1. Fast Action Team - 34min39
2. De Stertrappers - 36min21
3. De Vliegende Ketting - 36min43
...
4. WTC Terbeek - 36min59 (met oa Koen VV)
...
11. De Rechte Lijn - 40min42

Fast Action Team = Stijn Bogaerts, Rob Van den Muysenbergh, Stef Anthonissen, Ken Joris, Maarten Joris en Bart Anthonissen

14 opmerkingen:

Bart Ninerd zei

Jawaddedadde!

Ik geef eerlijk toe, we konden en we moesten winnen! Die wisselbeker moest naar het Fast Action Team, daar was geen twijfel over mogelijk, maar we moesten het nog altijd doen. Pech, is altijd mogelijk en Stijn was ook maar 60%.

Maar we zijn het Fast Action Team en gelukkig hadden we Peter W niet bij. Tijdens de opwarming de tactiek besproken en de volgorde van ronddraaien uitgekiend. Omdat ook de concurrentie meeleest (S. A. van DVK), gaan we niet te veel in op de details.

We moesten als eerste van start en ik denk dat we toen met zijn zessen wel zenuwachtig waren toen men de tijd aftelde aan de Bredabaan. Ik had de eer en het genoegen om van start te gaan en als je dan op de Kalmthoutse Steenweg Ouwe Joris hoort brullen: Kan dat niet harder?, dan weet je dat je uit je pijp mag komen. Tandje erbij en gassen. Zoals verwacht waren er twee sterkere en die hebben dan ook het meeste kop gedaan.

Na de eerste ronde zat Kens taak erop en gingen we met zijn vijven verder. Strava laat me weten dat we de tweede ronde slechts 2 seconden trager hebben afgelegd. Dat toont aan dat ons verval heel klein was. Dat zal dan zeker niet aan Robs laatste kilometer hebben gelegen, want na de aankomst, kwam mijn maaginhoud naar boven.

Spannend afwachten want de Stertrappers hadden hun eerste ronde blijkbaar sneller afgelegd. Bij de prijsuitreiking werd ons vermoeden bevestigd, De Stertrappers op twee, en de Vliegende Ketting op een verdienstelijke derde plaats. Koen VV heeft mooi afstoppingswerk verricht bij Terbeek, want die hadden we ook wel op het podium verwacht!

Content, heel content dat we dit mochten winnen met deze superploeg en achteraf waren we de enigste voltallige ploeg die de après afronden.

De wisselbeker staat nog even bij mij (uit veiligheidsoverwegingen), maar komt binnenkort naar Loenhout!

Piet zei

Sterk werk van het FAT raceteam !!
De Stijn moest toch den beker nie omhoog steken :)
Btw Bartje, vandaag anders beirebenen en klaar voor
Volgende week !

KaDee zei

Eerst brullen dat het harder moet en daarna na één ronde afstappen...nen rare tactiek maar blijkbaar wel ne goeie! Proficiat gaste!

Anoniem zei

proficiat Knallers,

Geweldige prestatie!!!

Kavee

Robke zei

Misschien wel één van de mooiste dingen in het wielrennen, de ploegentijdrit. Gas erop na 100 meter en dit zo lang mogelijk volhouden. Ken J. was vandaag onherkenbaar, dikke benen na 1 km en afgezien als een beest. Denk dat de zware trainingsweek niet goed was bevalen want dit was voor de Ken zijnen doen niet normaal. Toch een vrij snelle eerste ronde gereden en dito tweede ronde. Iedereen reed voor wat hij waard was en de verstandhouding was OK. Vond het geweldig mooi rondje en ook een knappe organisatie! We waren nog vrij ongerust of we het uiteindelijk zouden halen, maar 1 min 40 sec. op den tweede liet daar weinig twijfel over. We mogen ons terecht een jaar de snelste ploeg in Wezel noemen, een titel die we naar goede FAT-normen op de juiste manier bezegeld hebben. Op dit uur van schrijven was nog iedereen veilig thuis geraakt....

Grtz,
Muiske

Koen VV zei

Proficiat beiren met deze super prestatie! Meer dan 2 minuten sneller dan Terbeek dan moet ge wel klasbakken zijn ;)

Anoniem zei

Klasbakken!

Andere woorden heb ik er niet voor: de ploegmakkers waren 1 voor 1 top. Als je 2-3 km/u gemiddeld sneller kan rijden dan de tweede (ook geen pannekoeken)ben je beresterk.

Over Ouwe Joris kunnen we kort zijn: offday en te plat voor deze FAT sneltrein. Na één KM ontploften de benen. Kapotgaan om eraan te kunnen blijven hangen (eerste ronde moest met zes worden afgewerkt), ik had het vooraf anders gepland. Niet goed voor het zelfvertrouwen als je ziet dat je de platste mus zijt en de collega's moeten inhouden om je niet los te rijden.

Soit, het FAT team mag zich de snelste ploeg noemen van groot Wezel en volgend jaar proberen de wisselbeker opnieuw mee naar Loenhout te pakken. Knap ploegwerk mannen!

Mijn bijdrage was zeer beperkt maar maakt de fierheid van FATter te zijn niet kleiner.

Hopelijk enkel wat psychologisch oplapwerk en laatste rechte lijn naar 14/09 in.

OJ

Anoniem zei

Vergeet bijna de quote van de dag nog van HST Rob: "mijn kopserie kraakte vandege maar heb er uit principe géén VET opgedaan"

OJ

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Unknown zei

Wat een wedstrijd, wat een resultaat! Ik ben zelden zo fier geweest om een FATTER te zijn (das ni waar hoor). De zenuwachtigheid droop er bij mij af. Ik had schrik om te moeten afhaken. Die schrik was onterecht, want er werd gereden als een team (om u tegen te zeggen). Jammer dat Ken snel moest lossen, maar ook begrijpelijk. Andere doelen, andere trainingen. Rob, Stijn en Bart trokken de boel stevig op gang. Stef en ik trapten de longen uit ons lijf. Tot de laatste bocht heb ik mijn ploegenwerk kunnen volbrengen. Daarna was het aan de laatste 4 spetters om de boel af te werken. Tot 15u vol spanning af zitten wachten op de uitslag om dan te ontdekken dat we MEGA HARD GEKNALD hebben. JIHAAAAAAAAAA, das al wat je dan kan zeggen. Mooi initiatief, mooi parcours en een PRACHTIG TEAMWERK! Leve onze 40 plussers, leve onze knallers, leve FAT!!!

Golden Boy Stanny zei

Wel,Wel FAT TEAM.
Geen twijfel mogelijk wie het sterkste team in groot wezel is hé.Dikke proficiat vanwege Golden Boy Stanny.Toch ook blij met podium met +50 Ketting Team.

p.s. Ook fier een FAT. Vader te zijn.En Ouwe Joris 14/9 is jouw moment om te knallen.

Golden Boy Stanny zei

Wel Wel Fat Team.
Wel duidelijk wie het sterkste team in G.Wezel is.

Dikke proficiat jongens.Toch ook blij met podium met ons +50 Ketting Team.

P.S.Ook fier Fat Vader te zijn.
Kop op Ouwe Joris,14/9 is jouw knaldag.

Anoniem zei

Knappe prestatie kerels, gesproken met de benen zo hoort dat voor de harde FAT-kern.
Trots!

Benny

Anoniem zei

Geweldige prestatie, chique beker, en mooie foto met (zoals bij de profs) belangrijk volk op.

proficiat gasten

Dirk