zondag, augustus 30, 2009

1/4 Triatlon Viersel

1/4 Triatlon Viersel (1500-40-10) - seniors
1. Tim Brydenbach - 1u53min58
2. Koen De Weerdt - 1u54min35
3. Johan Smolderen - 1u55min42
...
28. Kris Vermeiren - 2u06min55
62. Maarten Joris - 2u15min24
63. Peter Vermeiren - 2u15min54
78. Evert Thys - 2u18min45
94. Dirk Van Dyck - 2u20min44
105. Ken Joris - 2u23min52
...
161. Jo Ooms - DNF

Een iets kleinere delegatie dan vorig jaar, maar diegene die er vorig jaar ook als FATter bijwaren, deden allen beter (KaVee is even de uitzondering met een half minuutje trager). Ken bijna 2 minuten, Peter meer dan 3 minuten, Dirk 6 minuten en een uitgeputte Maarten zelfs 9 minuten! Even melden dat Ken ook zo'n 6 minuten beter had gekund, als de scheidsrechters hem niet onnodig hadden gestraft...

Knappe prestaties, amai!

12 opmerkingen:

Anoniem zei

goe bezig gasten !!

Benny

KaDee zei

Puike resultaten nu het einde van een mooi FAT-triatlon seizoen nadert! Proficiat mannen. En laat nu de veldrijders stilaan maar in actie schieten!!

KaDee zei

Marten Van Riel trad zaterdag aan op de 1/8 triatlon en werd algemeen vijfde (tussen de grote jongens!) maar werd eerste in zijn reeks H16 en dus Provinciaal kampioen! Hij was wel niet in FAT-tenue maar dit is toch een reslutaat op onze blog vermelden waard, vind ik. Proficiat Marten.

Anoniem zei

Wat door mezelf aangestipt was als de triatlon van het jaar, is een succes geworden. De voorbereiding was nagenoeg optimaal. Het plan was om in elk onderdeel beter te doen dan vorig jaar, en als het even kon, in de buurt van mijne (spurt)maat Ken te vertoeven tot op zijn minst na het fietsen.
Zwem- en looptijd waren erg verbeterd, de fietstijd was iets minder, mede door de wind en het zeer voorzichtig omspringen met de reglementen en scheidsrechters. Er werden immers in mijn buurt verschillende kaarten, al dan niet terecht, uitgedeeld!
Na mijn 3e deelname in Viersel speelt het idee om de stap te zetten naar een 1/2. Toch gaan we dit pas begin volgend jaar eens bekijken.
Vanaf deze zaterdag gaan we de opgebouwde fysiek proberen te tonen bij de Westkings (voetbal).
tot de volgende
Dirk

Bart Cannondale zei

Voetbal, wa is dat? Is dat hetzelfde als elkaar helemaal verrot trappen?

Pas maar op Dirk! (en natuurlijk ook succes!)

Maarten Raket zei

Inderdaad voor velen het einde van een mooi FAT-seizoen. Althans dat was het voor mij toch op vlak van triatlon. Het was de tweede maal dat ik in Viersel deelnam. Vorig jaar was dit mijn langste afstand. Dit jaar zat er nog een halve tussen. Ik zou zien wat het nu allemaal opgeleverd had. Ik kon eindelijk eens vergelijken en achteraf was ik aangenaam verrast met een resultaat dat 9 minuten beter lag. Wetende dat ik de laatste weken enkel wat wedstrijdjes had meegepikt en niet meer op schema aan het trainen was. Dit was te merken aan het zwemmen ook. Ik heb al menig malen gezegd dat dit mijn trainingsonderdeel wordt voor 2010 en zo zal dit gebeuren. Ik zag er weer te veel van af. Het fietsen was voor mij vooral in de tweede ronde stoempen geblazen. Het volle wiel van Fietshandel Oostvogels had veel wind te slikken. De 10 kilometer liepen van een leie dakje. Ik had zo'n twee minuten achterstand op Peter V. Dat was toch hetgeen Griet (mijne schat) me wist te vertellen. Na 5 kilometer werden dit nog maar 30 seconden en even verder hadd ik hem in het vizier. Peter had voor hem Evert in de gaten. Snel even op een subtiele manier laten merken dat ik eraan kwam en ik ging erover. Peter klampte nog aan, maar ik had nog genoeg reserve om wat door te trekken.
Een geslaagde triatlon.

Hopelijk volgend jaar weer wat progressie ... hoewel het bouwen daar wel eens een stokje tussen kan steken.

Piet zei

Goe bezig mannen!!!
Zijn er fatters die de mosten meedoen (12/09)
Denk dat er veel gaat gezwommen worden in 2010 Maarten!!

Anoniem zei

ik doe mee in de Mosten Peter
(zie op www.ktt.be link naar jeugd, foto van jouw met kids)
merci nog voor de pitsignalen he
Dirk

Anoniem zei

Proficiat aan de andere FATters, t is nogmaals gebleken dat we echt geen gewoon clubke zijn. Chapeau ook voor Dirk, hij heeft hier naartoe geleefd en was heel sterk, getuige daarvan zijn looptijd. Ik kan vele excuses vinden waarom t van geen meter liep of tegenzat maar aan de meet telt uwen tijd en al de rest is praatjes bij den Duvel (pas op: ook leuk). Volgend jaar beter in Viersel (of wordt het mijn zwart beest?) en hopelijk krijg ik opnieuw de tijd en ruimte voor terug een halve, met liefst wat meer grijs in die wedstrijd die ook die handschoen willen opnemen. Voor mij was de halve in elk geval het hoogtepunt. See you voor een andere milestone eind september! Benieuwd wie daar in getraind gaat zijn...

Kajee

Anoniem zei

19 september zal ik voor mij de zwaarste wedstrijd van 't jaar aanvatten, vermoed ik. Als ik al die getrainde gasten moet volgen!!! Als dat maar goed komt??

KaDee

Bart Cannondale zei

Het strafste van al vind ik steeds dat dat uw beste onderdeel blijkt te zijn!

Trainée Bart

Maarten zei

19 september wordt voor mij een intervalleke ... Krachtig en op 't eind nog een spurtje :-)
Ik hoop dan te pieken!