zondag, juni 26, 2011

1/2 Triatlon Neerpelt

1/2 Triatlon Neerpelt (1,9-90-21,1)
1. Bart Colpaert - 4u01'33
2. Johan Smolders - 4u07'20
3. Peter Res - 4u07'35
...
10. Kris Vermeiren - 4u20'55
67. Peter Willemsen - 4u51'40
91. Evert Thys - 4u56'12
151. Stijn Bogaerts - 5u15'23
...
310. Evy Dehandtschutter - DNF

Amai, mooie prestaties daar in Neerpelt. Kris in zijn eerste triatlon dit jaar meteen 10de! Peter en Evert binnen de 5u00 en Stijn die eigenlijk niet kon lopen op 5u15. Jawadde!

10 opmerkingen:

Kavee zei

test

Kavee zei

Eindelijk!!

Was het zover te zondag! Den halve van Neerpelt moest de laatste test worden richting Frankfurt.Met de Stijn en onze chauffeur van dienst Pietelara om 9u naar Neerpelt vertrokken.Omdat de Piet nen uitstekende navigator is waren we daar natuurlijk veel te vroeg(hihi).Den wedstrijd dan; omdat ik in den 2de wave moest starten(stijn en evert in den 1ste)was het toch wel lang wachten op dat verlossende schot! Ik had direkt en goei ritme in het zwemmen maar zag al wel nen man of 15 wegzwemmen na 300m. En tandje bijgestoken en ik raapte ze 1 voor1 trug op.Als 6de in mijn wave uit het water en met 28'41" en 26ste tijd algemeen was ik best tevreden.Geen goeie wissel mocht de pret niet drukken en ik begon dan ook vol goeie moed aan het fietsen. De laatste weken was al gebleken dat het fietsen goed zat ,dus daar moest ik gebruik van maken! In tegen stelling tot die mannen die in tijdritformule waren gestart werd ik de eerste ronde zeer veel gehindert door traag rijdende voorgangers uit de eerste wave. Toen ik eindelijk wat ruimte kreeg heb ik ook de gas goed open gedraait. De 90km vlogen voorbij en ik had het gevoel dat ik al heel wat plaatsen was opgeschoven al heb je daar geen weet van.6de fietstijd.Na een betere fiets-loopwissel kwam voor mij de ultieme test!! Hoe ist met de knie? Ik had me voorgenomen niet te snel te starten en vooral de eerste ronde goed te drinken en men gellekes naar binnen te werken!De eerste 8km liep ik aan 4'15"/km en dat ging zeer vlot met nog wat overschot. Door het warme weer ben ik dan de focus wat kwijt gespeelt en heb zo 5km wat trager gelopen. Tot ik de Piet tegen kwam en die riep me wakker!! Komaanjoem!!! Nog steeds geen benul van in welke positie ik liep nog eens terug het tempo omhoog voor de laatste 5km! ik wou binnen 1h30' lopen. Da lukte net met 1" overschot. Eindtijd 4h20'55" en 10de plaats algemeen en 7de in de h24categorie.
Niet men snelste tijd maar het fietsen was veel moeilijker met veel bochten ook juist voor en na een brug. Natuurlijk zeer content als je dan ziet dat er maar 6 van de "elite-reeks"voor mij waren!!
Nog nen dikke proticiat aan de Piet ,Evert en onze karakterman Stijn met hun tijden en prestaties!! Ook Anke merci voor de aanmoedigingen. Met een trapistje in de Far-West hebben we onze dag afgesloten!!
Gr Kavee

Maarten zei

Sterk werk! Petje af aan alle Fatters daar in Neerpelt.

Piet zei

Vorige week generale repetie gehad in Hamme en nu was er Neerpelt uit gekozen als opbouw naar Almere. Weersomstandigheden 100 keer beter dan vorige week en 's morgens nog rustig tijd over voor een kakske te doen (keer of 3).Omdat ik in de 3 wave moest starten kon ik onze fatters nog wa aanmoedigen.Tot ze afriepen om wave 3 klaar te zetten om in het water te gaan. De speaker riep er ook nog bij dat nummer 341 met lekke achterband stond in de wisselzone, gemoogd ene keer raden wie 341 was !! na wa gevloek dan aan de scheids gevraagd hoeveel min nog voor de start, 5 min zei hij. verstand op nul en tegen 100 per uur naar mijn bus gelopen waar ik nog een reserve wiel had staan, aan de bus bleek dat ik deze nog vlug moest oppompen (wat ne mens toch nie lijden kan).Dan gelijk nen waanzinnige terug, wiel erin, spurtje terug naar het water.Toen ik boven op den dijk was ging het start schot al.Helemaal buiten adem en hartslag 190 het water in, Moest ik eerst nog naar den overkant achter de boei voor ik kon vertrekken.Duurde wel enkele minuten voor ik voelde dat ik vooruitging en in mijn ritme kwam.Na 500m kwam ik erdoor en kon mijn inhaal race beginnen.Al bij al de schade kunnen beperken.Na de wissel mijn beste onderdeel. Laatste weken den "trek" nog fijn afgesteld en hij gaat als een speer.Door mijne slechte zwemtijd moest ik natuurlijk ook tussen de mindere fietsers starten en het was den eerste ronde dan ook echt zig zaggen over de smalle weggetjes.Halverwege ronde 2 tikje op mijne rug van tijdritbeul Stijn Halve ronde verder Kavee (alias het Volderke)die goeidag kwam zeggen.In dit gezelschap en op veilige afstand ronden verder afgemaald.Dan na 93 km de wissel in(garmin) .Wissel ging nu al iets vlotter en kon al vlug hoog tempo aanhouden,lopen ging echt heel goed en kon dikke 13 per uur aanhouden.Na km of 18 begon ik te voelen dat het vat stilaan leeg was en ben ik dan maar uitgebold naar de meet. Toch tevreden over mijn wedstrijd en als ik kijk bij het +40 klassement mag ik zeker ni klagen. Weet dat ik tegen Almere nog veel loop kilometers zal moeten maken.Nog proficiat aan al de fatters Kavee, Evert, Stijn met hun sterke prestaties!! Het was weeral plezant en de afwezige hadden weeral ongelijk !! (HaHa)

Piet

Koen VV zei

Proficiat aan alle FAT - beiren daar in Neerpelt!!

PVR zei

Sterke prestatie Fat-ers, proficiat.

Anoniem zei

Weer wa grenzen verlegd, sterk!
Ouwe Joris

SB-PRINTING zei

"Neerpelt nen halve" ging mijn doel worden dit jaar.
Begin dit jaar terug beginnen te zwemmen, geen enkele woensdag overslagen bij SPTC, 2 keer per week proberen te joggen en nog wat fietsen. Alles zat snor...
Tot ik 5 weken geleden en blessure kreeg aan mijn rug/heup. Wat nu?
Starten ging ik zowiezo doen in Neerpelt. Dus om 12.20 gestart met zwemmen in wave 1 samen met den Evert, zwemmen en fietsen ging van zelf, de Piet zij "je moet er van genieten" en dat heb ik dan ook gedaan van deze 2 onderdelen. Van het lopen heb ik niet zo genoten, dat was een hel, om de 5 km eventjes gewandeld, gedronken en wat gegeten. Maar ik moest en zou finissen en dat is me gelukt.
Ik ben persoonlijk heel tevreden met mijne eerste halve. Nu mijne rug nog wat laten rusten en in augustus hoop ik enkele kleintjes afwerken.

Ook nog bedankt aan de Piet, Evert, Kris, Walter en Anke voor aanmoedigingen, het was nodig.
tot de volgende

Anoniem zei

Zo lang naar 1 moment toeleven om dan niet voluit je mogelijkheden te kunnen benutten, dat moet zeer doen. Knap dat je het beste eruit gehaald hebt, Stijn.
Ook proficiat aan Kris, Piet en Evert.
gr Dirk

Bart Cannondale zei

Goe gedaan gasten! Heb ooit ook op punt gestaan om een halve te finishen en het steekt nog altijd dat dat toen niet gelukt is, maar toen ging wandelen zelfs niet meer... Knap Stijn, ook van de andere FATters!