zaterdag, juni 18, 2011

1/4 Watermolentriatlon Hamme

1/4 Watermolentriatlon Hamme (1350-35-10)
1. Joris Buyl - 1u49'41
2. Koen Veramme - 1u49'58
3. Antoine Duvivier - 1u51'54
...
55. Peter Willemsen - 2u15'01
88. Stijn Bogaerts - 2u22'53
...
170. Alain Limpens - DNF

Mooie tijden van beide heren. Hoe Stijn dat geregeld heeft met een scheef bekken is nog een raadsel, maar des te beter dat hij kon finishen! Sterk Peter en Stijn!

2 opmerkingen:

SB-PRINTING zei

Vorige zondag tocht gestart in mijn eerst 1/4 van het jaar. Samen met de Piet gaan ginder gebolt met pokke weer.
Na de inschrijvingen het zwemgedeelte verkend, veel wind en stroming op het water. Het was de bedoeling om enkel te zwemmen en te fietsen omwille van mijn heupblessure.
Om 11.00u ging het startschot, op de eerste rij gestart, 2xmaal hebben ze mijn bril eraf getrokken, na 300 m had ik wat meer speelruimte. Binnengekomen rond 50 plaats, bij het fietsen ging het vrij goed, veel wind maar dat geldt voor iedereen. Aangekomen na het fietsen (17 fietstijd) zat ik goed voorin. Toch maar mijn loopschoenen aangetrokken en de pijn verbeten met de adrenaline die in me zat. Heel rustig gelopen, ik denk dat er 50 atleten me hebben voorbij gelopen. Op karakter de laatste ronde afgelegd moe en voldaan aangekomen. Na vier weken geen looptraining gedaan te hebben was ik wel content dat ik kon finissen.
Voor Lollepotters weet ik nog niet juist wat ik ga doen. Zondag 1/2 in Neerpelt dit was mijn hoofddoel dit jaar, ik zal wel zien hoe het me afgaat met lopen daar. Juist nog bij den dokter geweest, volgende week moet ik foto's laten nemen van mijn heup. We zullen wel zien....

SB

Piet zei

Zegt da wel, barre weersomstandigheden water waar ge geen hand voor u ogen zag en dan nog dikke regenbui op u kl.ten !!
Na eertste passage van de watermolen wilde ik er echt de brui aangeven.Het ging dan ook voor gene meter, maar ne fatter geeft ni op en stilaan kwam ik in mijn ritme en uiteindelijk toch nog content van mijne zwemtijd.Na rustig wisseltje met de neus in de wind, direckt de kraan open en in de verte zag ik al het eerste groepje.daar bij aangekomen aangemaand om mee rond te draaien maar na paar kilometers schoten we maar met 3 over die vol doorgingen.
Na eerste ronden haalde we groepje in waar ik SB op kop zag sleuren, moesten nog gat van 50 m dicht rijden toen plots laatste man in de kant schoot met koprol tot gevolg. Bij het passeren ervan keken we met 3 naar het slachtoffer en deze bewoog geen vin.Even overlegt en met 3 teruggekeerd, jongen kwam al snel terug bij bewustzijn maar begon wel heftig te shaken !!ondertussen stond er al ne man of 15 bij stil.Na poosje kon hij terug praten en zei dat het wel ging. Dan maar besloten van verder te rijden en eerste beste politieman te verwittigen voor ziekenwagen te sturen.Denk daar toch wel min of 3 verspeeld te hebben en onze supergang was er ook helemaal uit.Moet wel zeggen fiets parcour was echt gene vette(smal,zelfs 40 cm soms)en gevaarlijk.Dan het lopen sterk begonnen maar na 1 ronde keek ik op de garmin en deze wees 3,6 km aan. Dus het gingen nog eens bijna 11 km worden ook.
Voor mijn eerste traitlon dit jaar was het in elk onderdeel wel wat. Hopelijk volgende week iets normale wedstrijd !!