woensdag, juni 22, 2011

26e Stratenloop Hoogstraten

26e Stratenloop Hoogstraten - 10km
1. Huub Maas - 31min15
2. Toon Heeren - 31min27
3. Gino Steemans - 32min17
...
16. Koen Van Dijck - 34min42
28. Tom Van den Bergh - 36min23
38. Dave Van Hasselt - 37min13
49. Evert Thys - 38min11
74. Filip Vermeiren - 40min51
76. Koen Van Velthoven - 40min58
87. Tom Verschueren - 41min32
230. Karolien Bogaerts - 52min06
...
269. Anita Adan - 1u05'45

Mooie prestaties daar in Hoogstraten, maar eeeeuuuhhh, waar waren die mannen van Hoogstraten? Aan de zijlijn?

David Roeffen liep mee, met wedstrijdnummer maar werd niet opgenomen in de uitslag, van pech gesproken!

6 opmerkingen:

Duffy zei

voor jullie er iets van gaan denken : nee, ik zit niet aan het spul.
Toch niet het spul waar jullie nu aan denken. Ik weet het niet goed wat er gebeurt. Zo'n tijd, kan dat ooit nog beter ? Indianen zouden me nu een naam geven à la 'snelle wind' of zo. Ok, dat heb ik niet zelf verzonnen. k was naar Hoogstraten vertrokken zonder een idee te hebben wat het kon geven. Het kon tegenvallen (de wedstrijd van Boechout nog wat in de benen) en het kon meevallen (Boechout een goei voorbereiding hierop). Wel een sterk gevoel. Een sterk gevoel dat ik nog een tijd hoop vast te kunnen houden. Mentaal sterk. En als het in het kopke goed zit kan je altijd wat meer. Afgelopen jaren liep ik precies met de handrem op. Nu bevrijd (niet verkeerd te verstaan).
Het doet echt deugd om door de straten van Hoogstraten te vlammen zoals gisteren. Samen met - op dat moment- de 1ste vrouw. Zelfde ritme en pas, en ze mocht dan nog gezien worden ook. Jammer dat ze het op het einde moest afgeven en 2de vrouw finishde. Wij venten zitten wel eens te geelogen van een vrouw net voor ons, maar zouden vrouwen dat ook niet hebben ? En die zijn goed af want meer ventenkontjes dan vrouwenkontjes dus die kunnen hun ogen veel meer de kost geven. Dzju, k had het moeten vragen, maar onderweg dat praat ni zo makkelijk. En dat gehijg kan alleen maar verkeerd begrepen worden.
Nen dikke merci voor Ann en Dirk voor de douche en de spaghetti. De omkadering was optimaal.
Ik schreef dat ik het niet weet waar die pikfijne tijd ineens vandaan komt. Maar ik weet het wel. En jullie niet, nè.

Pieter zei

UITSLAG: http://nl.mylaps.com/evenementen/uitslagen/2011/jun/22/hoogstraten(b)/Uitslag10KTot.html

Seg Dave, da begint hier al de stijl van "de raket" te worden precies.

Koenvd zei

De spaghetti van An en Dirk is natuurlijk de belangrijkste motivatie om in Hoogstraten mee te lopen. En als ge u dan nog in zo ne superdeluxe douche kunt opfrissen achteraf... Super! Bedankt An en Dirk.

Met deze vooruitzichten hebt ge natuurlijk geen reden om u te sparen tijdens de wedstrijd. En dat doen we dan ook niet.
Naar goede (?) gewoonte heel snel gestart (ik krijg het niet afgeleerd) en dan maar zien hoe lang ik het tempo kan houden. De koplopers waren precies op 't gemak gestart, want ik kon verbazend lang volgen. Ik denk wel dat de strakke wind daar ook voor iets tussen zat. Van zodra de wind mee zat, werd de kopgroep dan ook helemaal uiteen gesleurd door de toppers. Vanaf toen stond ik er alleen voor en heb ik de wedstrijd alleen afgewerkt. Ik kon mijn tempo goed houden (soms werkt de kamikaze-tactiek wel) en heb in de eindsprint zelfs nog iemand kunnen inhalen.
Voor de eerste keer onder de 35min in Hoogstraten, dus ik kan niet anders dan tevreden zijn .
Het enige dat nu wa wringt is mijn genoodzaakte afwezigheid in Oostmalle. Bij deze veel succes aan de Fatters vrijdag. GO FAT GO!

Maarten zei

Koen en Duffy,
Het tempo is als een vrouw! Als dat strak is en blijft, voelt da goed :-) Dikke proficiat met jullie prestatie. Ook voor de anderen steek ik mijn duim op. Zelf was ik niet aanwezig ... werken en wijselijk niet gaan lopen. Zo'n snelheid had ik vrijdag nog in de kuiten gevoeld, denk ik.
Koen, als 't kan nog snel wisselen man. Ge zijt op topniveau.

GO FAT GO!

Duffy zei

@Pieter : bedoelt ge van schrijf-stijl of ... ;-)
@Maarten : je zit er niet ver naast wat je schrijft over een vrouw. Misschien is het wel door een vrouw dat ik dit tempo kon halen. En dan bedoel ik niet de vrouw in de stratenloop waar k mee samen liep. Maar nu zeg ik al te veel zeker ?

Weet David z'n tijd ?

Jammer van Koen dat hij er straks niet bij kan zijn. We drinken er ene op zijn gezondheid achteraf

Anoniem zei

David kwam na Evert en bleef onder de 39 minuten, maw wreed goed bezig.
Dirk