zondag, juni 26, 2011

MTB Lage Mierde (atbcross.com)

MTB Lage Mierde (atbcross.com) - klasse B
1. Hans Bertels
2. Wim Sas
3. Ludo Van Steenbergen
...
11. Bart Anthonissen
14. Dirk Van Dyck
...
27. Steven Krijnen - DNF

Ook de MTBers waren weer op post! Goed gedaan! Spijtig dat Steven de LCMT nog niet helemaal verteerd heeft...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Tussen al het triatlon-geweld in, nog een woordje vanuit Hooge Mierde. 3e cross op een weeral (ja ik val in herhaling) heel mooi parcours. Ikzelf mocht me nog net op de 2e startrij wringen. Bartje en Kris H erachter en "debutant" Steven achteraan. Een lange startlijn, geen Kadee noch Benny mee aan de baar, de kopstart moest een formaliteit zijn...als ge de pedalen vind tenminste.
Toch redelijk gestart, maar de kracht ontbrak om mee te gaan. Ik zakte veel te snel terug en moest lijdzaam toezien hoe oa Bartje en Steven voorbij stoven (Steven viel na 3 ronden uit met een slepende achterrem). Na een paar ronden dan toch het tempo gevonden om met een groepje van 4 naar de groep voor ons te rijden(waar Bartje niet van de kop weg te slaan was). We gingen de laatse ronde in met de posities 10 tem 15 en de plaatsen werden aan de meet verdeeld.
Aan de ene kant een tevreden gevoel (met Bartje strijden tot op de meet is me nog niet vaak, lees: NOOIT, overkomen), aan de andere kant heb ik het gevoel dat er meer in zit.
volgende wedstrijd: Neerven (op die andere fiets)
gr Dirk

Bart Cannondale zei

Ja, Dirk inderdaad. Nadat ik eens had doorgetrokken en alleen weg was, bleef jij mooi op dezelfde hoogte hangen. Ik had een gat op jullie, maar groter werd het niet.

En ja Benny, show verkopen op de fiets zal nooit iets voor mij zijn, net na ik nog maar het minste deed, lag ik al tegen de grond!

Punten waar nog verder aan gewerkt moet worden zijn bekend, de conditie is niet al te slecht, maar mijn start is desastreus. Als ik dan Dirk als derde de tweede bocht zie ingaan en dan achter mezelf kijk, pffff. En me dan nog laten vloeren in het betere trek en duwwerk voor de 10de plaats, dju toch!

Maar het was weer leuk, en daar gaat het ook om!