vrijdag, juni 24, 2011

Triatlon Oostmalle

Triatlon Lollepotters (300-18-4)
1. Tim Baelus - 50min45
2. Rob Krijnen - 52min14
3. Wouter Baelus - 52min21
...
6. Joris Maarten - 53min23
7. Tom Van den Bergh - 53min25
8. Steven Bogaerts - 53min43 (1e in H35)
18. Koen Van Velthoven - 55min22
23. Ken Joris - 55min51 (2e in H35)
29. Benny Carvers - 57min10
30. Filip Vermeiren - 57min12
36. Stefan Fleerackers - 58min14
39. Tom Verschueren - 58min27
43. David Roeffen - 58min48
55. Geert Joris - 59min53
69. Dave Van Hasselt - 1u01'00
83. Dries Van Velthoven - 1u02'16
134. Raf Van Looveren - 1u06'22
174. Ils Aernouts - 1u09'08
219. Katrien Kegels - 1u15'31
...
247. Jurgen Cloostermans - 1u38'28

Triatlon Oostmalle - ploegenklassement
1. FAST ACTION TEAM - 53min58
2. De Halse Duvels - 54min41
3. White Cliffs of Malle - 54min47
...
17. Kiwi - 1u28'04

De FATters deden het weer in Oostmalle bij de Lollepotters. Sterke individuele prestaties gekoppeld aan een collectieve verstandhouding! Prachtig!

8 opmerkingen:

Maarten zei

Aanmoedigingen en lof kwamen van alle kanten. Het zou mijn dag worden daar in Oostmalle. Ik moest op podium werd er her en der gezegd. De lat en den druk lagen dus hoog. De zenuwen waren gespannen. Deze keer aan de start met een fiets van mijne maat, Jef Bogaerts, waarvoor dank. Voor me stond Tim Baelus aan de startlijn. Ik vroeg hem of hij hard kon lopen. Zijn antwoord was: "Zie maar dat ge kunt volgen." Toen had ik pas door dat hij het was en gelijk had hem. Met het spurtje was ik bij hem. Daarna heb ik hem niet meer gezien. Als een speer (want raket gebruiken we hier niet) ging hij door het water. Ik plaatste me achter Tom VDB. Zijn tempo zat goed tot halverwege. Daar ging ik hem voorbij en kwam ik als 4de of 5de uit de plas. De eerste twee waren al lang vertrokken. Meteen mijn fiets op en trappen gelak ne zot! In de dreef zat ik meteen achter een MTB-ker. Deze ruilde zijn fiets voor een tijdritfiets achteraan het straatje. Toen hij naast me kwam fietsen, wist ik hoe laat het was. Die moet daar tegen 50km/u over 't vliegveld gefietst hebben. Ik kon niet aanpikken. Dan maar wachten op 't volgend groepke. Wim Van Dijck, Dimmen Wellen, Tom VDB waren de bekende koppen. Volgens mij ook de sterkste van den hoop, want samen met mij het meeste kopwerk verricht. Op 't eind waren er nog wat pipo's die wilde koersen en hier en daar een demarrgeke inlasten tot vervelens toe. Telkens het gat terug dichtrijden, want anders waren ze weg.
Dan het lopen. Al mijn krachten gebundeld en als vierde eraan begonnen. Snel bleken de krachten uit mijn lijf te zijn. Mijn schoenen waren te los, een koei op de weg ... vanalle excuses om niet te willen toegeven dat Dimmen en Sam DB te sterk waren. 6de plaats ... content? Ja en neen ... er had misschien meer in gezeten, maar niet van 't jaar.
Groeten,

DE RAKET

Koen VV zei

Samen met een zenuwachtige Raket en m'n jongste broer Dries vertrokken we tijdig naar Malle. Met de stratenloopkes van de laatste weken in de benen hoopte ik van een goede looptijd neer te zetten.
Als ongeveer 15de dook ik de vijver in voor een korte zwembeurt van 300 m. Zwemmen zonder pak was toch weer wennen maar ik kreeg toch de indruk dat ik naar het einde toe nog enkele zwemmers kon passeren. Hop de fiets op als 23ste (volgens supporters langs de kant) Op het vliegveld zat ik alleen dus maar even het tempo geminderd en aangepikt bij de sneltrein Fleer - Carvers - Bougie. Met een man of acht naderden we op de 1ste grote groep. Na een snelle wissel vollen bak beginnen lopen. Ik pikte er enkele van de 1ste groep op maar moest ook enige laten passeren, vooral Paul Van Riel kwam er als een haas voorbij. De laatste kilometers nog een tandje bijgezet en m'n laatste metgezel eraf gelopen. Pietelara riep op 500 m van de meet dat ik 4de fatter was dus nog een serieuze sprint eruit geperst alvorens aan de Trappisten te beginnen! Geslaagde test en geslaagde after party ;) Moe en voldaan viel ik op de terugrit in slaap...

Anoniem zei

Kon t niet laten om een reactieke te posten op de Blogspot van onze Halse Duvels vrienden http://dehalseduvels.blogspot.com

T was weer een hoogdag voor t FAT zowel in de opkomst als in de uitslag. Maarten nog wat op fietssnelheid, dan komt die podiumplaats wel.

Merci nog aan de Paul VR en de Fili voor t knallen op de fiets en de organisatoren om genoeg trappist in huis te hebben.

CU op t Neerven!

Ouwe Joris

Bart Cannondale zei

Die mannen kopieëren ons precies graag... blog, kalender, structuur, ...

Maarten zei

Kleine correctie: Ik kwam 7de uit het water in oostmalle (bedankt voor de info PVR). Filmke van de wedstrijd is ook te zien op volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=AC_GpiOHrKM

Met dank aan Jan de T-red man :-)

Duffy zei

ok, ben er laat mee maar toch nog een verslagske van m'n indrukken in Oostmalle vorige vrijdag.
Over het zwemmen kan ik kort zijn, zeer kort : belabberd.
Met het fietsen smerig hard gereden en dat zijn woorden die k normaal alleen gebruik voor beire zoals Rob cross en de KaVee's van deze wereld. Het geeft echt een machtig gevoel als er een tros fietsers achter je rijdt en met moeite aanklampt. Helemaal lachen was het toen er iemand z'n ketting brak na een bocht (da geluid, lacheeeeeh). Heel den tijd rond de 40 kunnen blijven geven, constant op kop. 2 keer heeft er kort iemand overgepakt, samen hoop en al een halve kilometer. Een paar jaar geleden was ik het die aan het harken was om bij te blijven. Nu zijn de rollen omgekeerd. Inhouden heb k ni gedaan. Wat dat met het lopen zou geven, dat zou k dan wel zien. En ook van het lopen ben k best tevreden. (fietsen en lopen gaat goed, ik kijk uit naar duatlon Loenhout). Stel me wel vragen bij de tijdsregistratie. Maar ja, 't zal wel kloppen zeker. Den après was ook meer dan in orde. Met een burgemeester die niet zou misstaan als stand-up comedien. Ene van Halse Duvels die zich onsterfelijk belachelijk maakt op het podium. Het zijn slechte verliezers. "Waar is den beker...". Ben benieuwd naar wat Ouwe Joris uit z'n pen heeft gehaald op hun blogspot.
@Maarten : een eerlijk verslag (en goeie schrijf-stijl ;-) )

Tom VdBergh zei

Zal ook even korte reactie geven over deze leuke wedstrijd.
Dat de Maarten scherp staat had ik al gezien in de uitslagen.
Daar in Oostmalle is het belangrijk een goede zwemstart te maken. Na een snelle start viel ik halverwege al stil en moest ik spartelen om de Maarten te volgen. 300 meter is toch ver als ge maar 750 zwemmeters op den teller hebt staan dit jaar. Als 8e uit het water zat ik direct in een goei groepke dat achter de drie koplopers ging. Het ging me op sommige stukken wel veel te snel en kreeg ik al deftige krampen. Had de 10km van hoogstraten (woensdag) en een pittige nachtdropping met nodige ballast en weinig slaap(donderdag) in de benen. De Maarten heeft het meeste kopwerk gedaan, sommigen niks. Tijdens 2e helft van het lopen kwam ik er terug door en kon ik nog tot op enkele meters van de maarten aankomen. 7e plaats is niet slecht maar mits de nodige voorbereiding had er meer in gezeten.
Volgend jaar ben ik er niet bij. Van september '11 tot augustus '12 geen wedstrijden wegens jobverplichtingen.
Daarna hopelijk eens trainen voor een grote wedstrijd samen met Raket ;)

Greetz Tom

PVR zei

FAT-ers, zoals ik mijn verslagje, dat eerstdaags op www.omslagpunt.be verschijnt, al heb gezegd, jullie verdienden het ploegenklassement. En Koen V.V., sorry dat ik geen goeiendag zei toen ik je voorbij liep, maar ik moest al mijn adem sparen. Als ik je ooit nog eens voorbijloop, dan geef ik ,je een "Paul Herreygers"-tikje.