zondag, november 20, 2011

Achtkamp # veldloop

Achtkamp # veldloop - seniors
1. Lander Dircken
2. Kevin Billiet
3. Wouter Vander Mast
...
14. Jan De Henau
15. Maarten Joris
37. Koen Van Velthoven
41. Alexander Appels
49. Benny Nysen
54. Dries Van Velthoven
91. Simon Leterme
...
96. Erwin Borgonjon - afw

Achtkamp # klassement - seniors
1. Wouter Vander Mast - 56ptn
2. Dave Frans - 63ptn
3. Lander Dircken - 73ptn
...
6. Jan De Henau - 99ptn
13. Maarten Joris - 154ptn
17. Alexander Appels - 195ptn
39. Benny Nysen - 310ptn
48. Koen Van Velthoven - 370ptn
61. Dries Van Velthoven - 426ptn
64. Simon Leterme - 432ptn
...
97. Gunther Smets - 605ptn

Achtkamp # veldloop - dames
1. An Aernouts
2. Kristel Vochten
3. Lotte De Vet
...
8. Meggie Van Beeumen
...
17. Marijke Peeters

Achtkamp # klassement - dames
1. Tinne Vanhuele - 33ptn
2. Meggie Van Beeumen - 36ptn
3. Liesbeth Sebrechts - 40ptn
...
16. Odette Baerts - 105ptn

3 opmerkingen:

Koen VV zei

De achtkamp nadert z'n einde maar de proef waar ik op wou scoren, de veldloop, moest nog komen. De start was net als vorige week pijlsnel waardoor ik in het gedrum enkele plaatsen verloor. Elke ronde kon ik toch enkele plaatsen goedmaken en tevreden met m'n 37ste plaats in dit sterk deelnemersveld. (Hoe de Maarten dit allemaal kan zonder training is mij een raadsel ;)) De parcoursverkenning voor de veldrit viel mee, al denk ik dat het weer afzien wordt volgende week. Ik ga in ieder geval proberen van nog enkele plaatsen op te schuiven in 't klassement.

Jan De Henau zei

Zijt maar gerust Koen dat ge nog gaat stijgen, volgens Jan de statistiekman gaat ge 42ste eindigen :o) De Maarten heeft mijn voorspellingen in de war gebracht met zijn té goede resultaten! Ipv een 13de plaats zal het een gedroomde 10de plaats worden maar...er zitten talrijke toppers in zijn kielzog dus...er zal niets mogen mislopen en hij zal het hoofd moeten koelhouden! Den Alexander zal zich nog moeten reppen voor een top 20 plaats. Mits een prestatie zoals vorig jaar, zal het een 22ste worden maar Alexander zal ons wel weten te verrassen zoals gewoonlijk zeker?!
Ik heb het lang genoeg vermeden...de gebeurtenissen van de veldloop deze zondag. Pfffft, dat het maar snel oktober 2012 is! In de start ging alles perfect! De eerste loopronde kon ik wonder boven wonder 'rustig' meelopen met de kopgroep, zonder mezelf al te veel te forceren. Wouter van der Mast kwam na enige tijd hijgend naast mij lopen. Dit gaf me nog meer het gevoel dat ik goed bezig was. Helaas pindakaas! Na goed 1 ronde te hebben afgelegd, ging het niet meer zoals het moest. Ik verloor plaats na plaats en eindigde als 14de. Maarten raket, die zich in het begin wat gespaard had, kwam nog hevig opzetten en finishte enkele meters na mij. Hoe doet dieje dat toch??? Volgens mij verstaat dieje onder 'lopen' iets anders dan mij want zonder te 'lopen' kan je toch niet zo snel zijn, is het niet?! Podiumdromen zijn nu definitief opgeborgen! Er is nog een kleine mogelijkheid op een 4de plaats maar dan zal alles moeten meezitten. Voor het fietsklassement is alles nog mogelijk. Ik sta voorlopig op 1, Wouter op 2 en Paul Van Loon op 3, telkens met 1 puntje verschil.
Als afsluiter nog even felicitaties voor alle T-Fatters die toch een goede loopproef hebben afgelegd! Ook Simon, dit jaar niet in zijn gewoonlijke zwarte piet outfit, liep de volledige veldloop netjes uit! Ook Meggie heeft alles gegeven (tot ze er bijna bij neerviel) en houdt zo toch nog uitzicht op de felbegeerde 1ste plaats... Alles op alles zondag, niets te verliezen, de druk ligt volledig bij Tinne!

Go go T-Fat

Maarten zei

Effe iets rechtzetten: Niet trainen heb ik nooit gezegd hé mannekes! Minder trainen ... dat is hetgeen ik gedaan heb vergeleken met vorig jaar. Reden: Ne serieuze bouw en twee kinderen... geen tijd dus! Mijn beste jaren moeten nog steeds komen ... als ik wat consequenter + langer kan trainen en de blessures achterwege blijven. Dus ja Jan, ik ga nog in je buurt komen (grapje).
Zondag ging het goed. Ik ben inderdaad rustiger gestart. In het begin kon ik de kopgroep volgen, maar ik vond dat die er seriues aan het snokken waren. Dus heb ik voor mezelf het tempo een beetje laten zakken. Joren Hendrickx en Steven Augustijns in mijn zog. Dit tot aan de laatste ronde. Daar ontstond er een kloof, maar wist ene van TOL me nog te volgen. Ik moest er nog een spurtje uitpersen om deze van me af te schudden en zo kwam ik enkele meters na Jan over de meet. Ik heb er van genoten.
Meggie heeft wat punten verloren op Tinne, maar we blijven in haar geloven. Het zal reuze spannend worden zondag bij de dames. Als ze geen fouten maakt, hakt ze Tinne in de pan. Daar ben ik van overtuigd. YOU GO GIRL!
@ Jan en Koen: Nog effe wachten en we trainen er op los :-)

Tot zondag allemaal