zaterdag, november 12, 2011

Cyclocross Vijf Eiken - Gilze/Rijen

Cyclocross Vijf Eiken - Gilze/Rijen - categorie A
1. Rob Van den Muysenbergh
2. Bart van Opdorp
3. Edwin Klaassen
...
26. W. Brand

Dat het niet lang meer ging duren hadden we al wel door, maar de kop is er af voor Rob! Dat zal daar een feestje zijn geweest! Proficiat!

8 opmerkingen:

KaDee zei

Proficiat Robke! Loon naar werken. Doe zo voort.

Robe zei

Yes! Voor een eerste maal naar Gilze afgezakt en de bloemen kunnen wegkapen in een met de week snellere cross. Denk dat ik den enigste Belg was in deze boscross en dus van plan mijn vel duur te verkopen. Na de eerste ronde een kopgroepke van zo'n 7 man. Een keertje geprobeerd om weg te rijden maar da was ni zo simpel. Deze cross duurt 50 minuten en is met een paar lange stukken lastig om alleen voorop te blijven. Op de langere stukken ging de teller een paar keer boven de 45 km/h. Uiteindelijk gingen we nog met vier de laatste ronde in & jawel, ik had mijn lesje geleerd van vorige week. Een extra inspanning bracht me als eerste bij het enige technische stuk in deze cross. Vandaar is het nog 5 a 600 meter voluit gaan en standhouden wat ook lukte. Vroeger met de voetbal win je praktisch om de twee weken maar deze 1ste overwinning na 4 jaar crossen smaakte bijzonder zoet!

Maarten zei

Dikken duim Rob!

Piet zei

Ge ga nu toch weer nie zo lang wachten he !!
In ieder geval proficiat!!

Anoniem zei

Dikke proficiat Rob!
RS

Anoniem zei

Dikke proficiat Rob!
RS

Anoniem zei

van harte proficiat met je overwinning Rob. Zag er goed uit.
Misschien kom ik nog een keer aan de start in de cross. Met crossen ben ik geen concurrent van je, hopelijk wel als wegseizoen van 2012 weer begint.

Rik de Vree

Anoniem zei

proficiat rob!!
laat er nog maar veel overwinninge bijkome zou ik zegge!

grts,
tjong voske