zondag, januari 22, 2012

Cyclocross De Mosten #vdn

Cyclocross De Mosten #vdn (+35j)
1. Benny Van Staeyen
2. Kris Ceulemans
3. Gunter Loos
...
4. Rob Van den Muysenbergh
9. Steven Krijnen
...
19. Peter Spelters

Knap, zo na een FAT-teerfeestje!

3 opmerkingen:

Robke zei

Enkele uren na het teerfeest samen met mijnen (nuchtere) buurman afgezakt voor dag 2 Mosten. Had eigenlijk ni veel goesting maar uiteindelijk toch de koe bij de horens gevat! In de start nog redelijk mee weg op plaats twee maar niet voor lang, den tweede ronde vroeg ik mij af waarom ik eigenlijk kwam rijden vandaag?! Géén antwoord gevonden en ook géén goede benen. Denk dat die nog aan den toog stonden ergens in een café te Hoogstraten of op den Hawaï. Mezelf naar het einde van deze 40 minuutjes gesleept en er zat ook duidelijk niet meer in dan plaats 4. Na enkele cola's met collega-crossers nuchter naar huis gebold .......

Grtz,
Muiske

Anoniem zei

Dat is karakter hebben. Zaterdag 2 volledige reeksen na elkaar, 's avonds gaan eten met een biertje erbij (ik zal mijn woorden wikken op het www) en de dag erna weer strijden voor een mooie 4de plek. Ik ken er die daarvan een week zouden moeten bekomen..

Zonde dat Steven zaterdag gebonden was aan zijn categorie. Hij had in de FAT-reeks de meesten het nakijken gegeven.

Dirk

Maarten zei

Amaai ja,
Mijn haar deed inderdaad serieus zeer na zaterdag. 't Was fijn bedankt tot ziens. Nu terug wat trainen, want alles is kwijt. Dat was er aan te merken op 't fietske.
Rob hoe dat ge het doet is me een raadsel, maar ge doet het goed.
Steven ik schakel ook over op de colakuur, want de rest is "veullighet"