zaterdag, januari 28, 2012

Veldloop Wortel #AVN

Veldloop Wortel #AVN (6600m - seniors heren)
1. Dennis Vervloet - 22min45
2. Tommy Kinders - 23min01
3. Bram Everaert - 23min19
...
17. Dave Van Hasselt - 26min59
19. David Roeffen - 27min07
...
30. Tim Nijsmans - 35:16

Elien Bogaerts en mama Ils behaalden in hun eerste officiële veldloop ook mooie resultaten. Zij werden respectievelijk 4de en 11de in hun reeks.

1 opmerking:

Duffy zei

Straf. Een veldloop meedoen en op slag 7 jaar jonger worden. In Schoten begin van de maand 39 jaar en nu in Wortel nog maar 32. Nog 2 veldlopen ga k meedoen denk en er dan mee stoppen. Ah ja als ik dan nog eens meedoe zit ik terug in de lagere school.
Eerste keer dat ik met spikes liep. En eigenlijk was het niet nodig geweest. Een schoon omgeving, zo midden in het bos. Het parcours is minder aantrekkelijk, recht op recht. Maar daar over klagen zou ongepast zijn. Tevreden over de inspanning ? Niet echt. Hartslag lag een stuk lager dan in Schoten en hoger wilde ie niet. Tevreden over de plaats en tijd ? Ja. Dus positieve eindconclusie. De zondagvoormiddag die er op volgde stond er een stevig looptrainingske op het programma. 2 uur, goed voor een kilometer of 24. Met persoonlijke begeleider op de fiets. Waarvoor dank schoonbroer.
Ook de FAT-ladies ontdekken het veldlopen. Goe gedaan Ils. Of is het Lis, zoals in de uitslag staat.
Na onze reeks nog even de echte ouw venten aangemoedigd (nu kan ik dat zeggen hé). PVR die even kwam trainen en de dag erna een duatlon wint. Het zijn veel petten die ik voor hem afneem.