zaterdag, januari 21, 2012

Natuurloop Lier

Natuurloop Lier (1/2 marathon)
1. Gino Casier - 1u17'16
2. Els Rens - 1u17'52
3. Luc Dirckx - 1u17'58
...
60. Dave Van Hasselt - 1u31'55
...
355. Jan Magnus - DNF

Mooie prestatie van Dave... Een halve marathon zo vroeg op het jaar, chapeau!

2 opmerkingen:

Duffy zei

Eerst en vooral wil ik me excuseren dat ik er niet bij was zaterdag. Dat vond ik zelf vreselijk. Het was niet de moment. 1 doel stel ik me alvast : er volgende keer wel terug bij zijn. Een belangrijk doel.
Over het FAT-jaar 2011 ben ik best tevreden. Een paar persoonlijke besttijden op verschillende afstanden kunnen noteren. Eerste koerske gereden en dat was geslaagd te noemen. Voor herhaling vatbaar. Een paar complimenten gehad zelfs over m'n fietskunde, en niet alleen daar en niet alleen van FAT-ers (ne mens mag al eens stoeffen é). Maar een vraag waar ik al sinds de zomer mee worstel en waar ik zaterdag graag over gediscussieerd had is : in de koers op 't neerven werd me duidelijk gemaakt dat blijven doorvlammen geen zin had. Waarom ? Ik heb zo een vermoeden maar ik hoor het graag van de echte specialisten.
En het FAT-jaar 2012 is er een met grote ambities. Misschien wel te groot maar toch staat er een en ander op het programma dat ik absoluut wil doen dit jaar.
Door m'n afwezigheid weet ik dus niet wie er de FAT-kampioen van het klassement is geworden. En of koppijn ook fijn is. Maarten liet weten van wel, vooral z'n haar deed zeer. Knap gereden ook in de namiddag gasten : jullie hebben de tegenstand volledig uit de uitslag gereden ;-) .
Maar die halve marathon in Lier, want daar gaat dit verslag eigenlijk over, dat had ik me wel opgelegd om daar aan mee te doen. Nog 1 keer over 3 weken en de 100 km zitten er op. Dan is het 25 km dus nog schepje erbij. Weeral verbaas ik mezelf, weeral beter dan vorige keer. Iets meer dan 2 min. om precies te zijn. Fysiek zit het goed dus. Goed kunnen blijven doorlopen, zelfs iets versnellen naar het einde toe. maar de meet had geen 200 m. verder moeten liggen. De kniekes hebben weer afgezien. Zondag rondgelopen als een 80-jarige met reuma. Om op 25 maart de marathon te lopen zal er nog stevig doorgetraind moeten worden. Nog 62 dagen (dat zegt m'n machien toch).

Koen VV zei

Strakke tijd Duffy, dat wordt knallen op de marathon!!
En over zaterdag : de afwezigen hadden weeral maar eens ongelijk! Groet en train ze nog