zaterdag, januari 07, 2012

Veldloop Schoten

Veldloop Schoten (6000m - seniors heren)
1. Jan Adriaensen - 19min09
2. Tom Van Dyck - 20min03
3. Dries Van Dyck - 20min26
...
13. Tom Van den Bergh - 22min51
18. Koen Van Velthoven - 24min15
20. Dave Van Hasselt - 24min20
...
26. Dimitri Broecks - 29min20

Mooie start van dit trio op de Nieuwjaarscross te Schoten! Proficiat!

6 opmerkingen:

Tom VdBergh zei

Eerste les dit jaar: spikes kopen alvorens nog eens crosske! (Dan val je minder snel op uwe smoel)
Toch fles wijn verdiend ondanks matige wedstrijd :)

Dave en Koen merci voor gezelschap

Koen maakt veel progressie precies

Volgende RV Wortel 28feb

Pieter zei

Speciaal voor den Tom: http://www.decathlon.be/NL/at-cross-127915688/

Ze kosten dus €39,95.

Duffy zei

eerste veldloop. eerste meevaller. Het doet deugd om ook op een geabimeerd parcours bijna 15 per uur te kunnen lopen. En dat zonder spikes, hoewel die al een tijdje stof lagen te verzamelen thuis. Ook vastgesteld dat het niveau hoog is.
soldaat Tom dacht dat de vijand was binnengevallen toen het startschot werd gegeven want hij ging al gelijk in dekking. Ga met zo'n mannen naar den oorlog ;-) . Daarom speciaal voor Tom : http://www.youtube.com/watch?v=953PkxFNiko&ob=av2e . Jaja, de verslagen worden multimediaal.
Koen en ik zijn elkaar waard met het lopen op dit moment. Dat is plezant. Hij heeft mijn rug 2 ronden gezien, ik die van hem ook. Bij de finish had het andersom mogen zijn. Zet je maar schrap voor de volgende veldloop Koen ! Een paar lopers gedubbeld, dat was op voorhand een beetje de doelstelling. Het lijkt er op dat gedubbelden niet in de uitslag staan, ofwel zijn er heel wat die niet uitgelopen hebben want er stonden ongeveer 40 lopers aan de start. Niet om de eigen prestatie beter te laten uitkomen, gewoon een vaststelling. En bij de eersten om punten te pakken, ook niet slecht. We gaan door op dit ritme.

Koen VV zei

Enkele dagen na de nieuwjaarsfeesten het park van Schoten in voor eerste cross van 2012. Na weken van regen weet elke crosser dat spikes een must zijn ;)
De eerste van 4 rondes wat voortvarend aangevat en daarvan bijna 2 rondes moeten bekomen. Duffy passeerde me na 1 ronde maar meer dan 50 meter voorsprong gaf ik hem niet. Tom was me na een incidentrijke start al als een raket voorbijgevlogen. In de laatste ronde pakte ik Dave terug en kon hem de laatste km (ondanks een schuiver dankzij een gedubbelde) op een hondertal meter afhouden. Mijn tijd was iets trager dan dezelfde cross in december maar toen lag het parcours er droog bij. Al bij al tevreden, den Duffy kloppen in een loopwedstrijd was me nog niet gelukt.
Tom, de cross in Wortel is op 28 januari ipv februari!

PVR zei

Duffy, de uitslagen van kavvv kloppen gewoonlijk perfect. Wel juniors en seniors samentellen hé.
Trouwens, 39j zie ik in de uitslag, binnenkort veteraan?
Succes nog

Duffy-met-nog-altijd-slijmen-in-de-keel zei

Beste PVR (ik heb zo een vermoeden wie dat zou kunnen zijn, maar laten we het mysterie wat in stand houden) : je ziet, nooit te oud om te leren. 39 jaar zijn en niet doorhebben dat de juniors meeliepen. Merci voor de opheldering.
Ik was al blij dat ze me nu al niet indeelden bij de categorie 40 en ouder. Als ze alleen naar het geboortejaar zien, heb ik er van. Tot eind mei ben ik gerust. Hou je al maar vast voor deze zomer en daarna. Dat is er weer ene bij die je voor kan zijn ;-)