zondag, mei 06, 2012

Trille Duatlon

Trille Duatlon (4-40-10)
1. Pieter Heemeryck - 1u45'34
2. Tim Jacobs - 1u47'36
3. Bastiaan Libeer - 1u50'03
...
10. Kris Vermeiren - 1u52'18
17. Steven Bogaerts - 1u53'36
54. Koen Van Velthoven - 2u01'14
...
231. Manon Kerf - 2u50'34

Trille Duatlon (2-20-4)
1. Peter Denteneer - 54min26
2. Marten Van Riel - 55min03
3. Tom Steenackers - 55min12
...
18. Filip Vermeiren - 1u02'19
35. Stefan Fleerackers - 1u06'10
38. Dries Van Velthoven - 1u07'37
...
98. Ellen Pannecoucke - 1u38'40

Het had de eerste triatlon van het seizoen moeten worden, maar door de lente die meer op een halve winter gelijkt, is dat niet gelukt. Geen probleem, de Lilse Bergen biedde plaats genoeg voor een duatlon en zo geschiedde.

Hele mooie resultaten in de 1/4de, maar zeker ook in de 1/8de. Er zitten er al veel vroeg in vorm, zoveel is duidelijk! Proficiat!

11 opmerkingen:

Kavee zei

Voila,

De kop is er af!!
Na weeral en revalidatie van 6 weken vanaf 5 januari ben ik terug in gang geschoten begin maart en gisteren dus de eerste test met de 1/4 van Lille. Wat gevreesd werd kwam uit en de triatlon werd en duatlon!! Al da zwaar zwem getrain verniks. Ik had van mene coach groen licht gehad om toch al eens diep te gaan en dat heb ik ook gedaan. De eerste loop goed stand kunnen houden tussen al dat jong geweld en als 18de de fiets op.In de eerste ronde van drie raapte ik de ene na de andere op en had den indruk dat er al veel de beste krachten hadden verspeelt in de eerste run!! Na 42 km af de fiets in 8ste positie en nu kon voor mij het moeilijkste beginnen. Ik had in men trainingen nog weinig versnellingen gedaan en had bijgevolg nog geen echte basis snelheid . Daarom dat ik zeer verbaasd was dat ik gaande weg het tempo kon opdrijven en eigenlijk toch nog goed stand hield tegen de betere lopers. Zeer content als 11de over de streep en 6de in mijn cat H24 ! Zeer mooie wedstrijd die ik volgend jaar zeker terug op mijn agenda plaats met en prachtige organisatie! Je ziet dat dit mensen zijn met ervaring! Nog en dikke merci aan alle supporters en tot de volgende !!(Meer)
Kavee

Anoniem zei

Voila,

De kop is er af!!
neenee, nie de derde reactie van kavee maar van den bougie. Ik was precies den enigste die content was dat er niet gezwommen werd, ik zou ze eens uit het water willen zien komen. Feit is natuurlijk wel dat ik belange niet op de 17de plaats zou geeindigd zijn met zwemmen erbij. Het zal nooit echt men hobby worden vrees ik dus het aantal zwemtrainingen van de winter kunde op één hand tellen.
Zoals steeds genen blitzstart genomen, maar toch rond den 20ste de wissel in. Da wisselen gaat ook nog niet zo vlot, mede door het type van mijn fietsschoenen. Het fietsen dan, me ne man of 10 op een hopeke rijden waar er sommigen toch écht wel int wiel rijden. Deze groep de laatste ronde wa moeten laten rijden ( wel allemaal van die supersonische racemachines), zodat ik de laatste 10 km nog serieus terrein moest prijsgeven. Had beter verwacht. Laatste loop ging dan weer wel zeer vlot zodat ik de meeste van die fietsers terug kon pakken. Content van den uitslag en van de goeie organisatie (hoe kan da anders als nen ervaren rot int vak als turbocarvers alles in goei banen leidt !).

bougie.

Anoniem zei

idd, sterke prestatie van alle Fatters.
Zelf had ik ook liever gezwommen maar te koud is te koud (hopelijk vlgnd week). Duatlon zal NOOIT men ding zijn maar de bedoeling was om eens een uur goed in het rood te gaan (iets dat je niet echt op een training doet). Na 45 min van start kunnen gaan voor 1.5 lopen. Dries en Filip waren als snel weg. Even later de fiets op om met zen 2en de achtervolging in te zetten. Na een half uurtje fietsen zat men favoriete onderdeel erop en dhad ik geen Fatter gezien. Na de laatste wissel zag ik Dries (die zen ritme aan het zoeken was). Ik kon er voorbij en sprak hem wat moed in. UIteindelijk 35ste van de 107 starters ...content voor een niet loper. Later nog genoten van de andere Fatters en enkele trappisten. Volgend jaar vaneir.

Fili zei

den eerste van't seizoen is ook mij goed bekomen al zou het met zwemmen denk wel enkele plaatsen minder geweest zijn.
zonder stres vertrokken naar lille in gezelschap van onze Senne die dienst deed als verzorger, waarvoor dank hé manneke.
daar te horen gekregen dat het geen zwemme was, dju, en ik wou vooral eens zien of dat goed gevordert was, da zal dan voor in Meer zijn.
samen met Dries en Fleer 45min aan de start inde kou gewacht op het verlossende startschot en weg waren we. vooraf tegen meneige gezegd eens goed te knallen en zien hoe ver ik kwam, daarom had ik ook de korte afstand ingeschreven. eerst 1.5km lopen volgas en den eerste wissel ongeveer 10é a 15é plaats, na een behoorlijke wissel geprobeert naar de kop te fietsen maar na 3/4van den 1é tour me toch maar in een achtervolgende groep genesteld en daar net een valpartij van een 4tal atleten ontweken om na een klein half uurke de laatste 6km lopen aan te vatten. ik hoorde de speaker over de kop en realiseerde me dat ik bij de eerste 15moest zitten en da geeft vleugels!!
alles uit de kast(wa me goed afging)de laatste 5km en voldaan gefinischt als 18é overall en 11é H24.blijven trainen is de boodschap en op naar Meer en den 111 La roche!

koenvd zei

knappe prestaties zo vroeg op het seizoen!

bij mij begint het toch ook al wa te kriebelen, ik kijk al uit naar Meer om daar de confrontatie met de vroege vogels aan te gaan. hopelijk is tegen dan het water warm genoeg.

Anoniem zei

Jawadde, dat belooft. En dan kon de Fili nog geen beroep doen op die supersonische bike die ze hier over in mekaar aan t zetten zijn...
Goe bezig mannekes, see you bij Van Moer of in Meer!

Ouwe Joris met marathon naweeen

Koen VV zei

Triatlon werd duatlon zodat ik pas zondag in Geel zal weten of de winterzwemtrainingen me wat meer watersnelheid gegeven hebben. Eerst starten met 3 km lopen, direct hartslag de hoogte in en al bij al in een redelijke positie in de wissel aangekomen (er stonden toch nog enkele fietsen). Dan m'n nieuwe bolide op en de eerste wedstrijdkilometers op m'n tijdritfiets afgemaald, ofwel bolt die heel goed ofwel zit het in 't kopke maar ik kon toch heel wat andere fietsers passeren. Jammer genoeg werkte mijn chip niet naar behoren en heb ik dus geen correcte fietstijd. De 2de wissel nog even gesukkeld met m'n loopschoenen terug aan te krijgen en dan direct volle gas want de supporters stonden te wachten. Alvast nen dikke merci voor de aanmoedigingen! Na een halve rond werd ik gepasseerd door een Meetria collega; aanpikken flitste door m'n hoofd. Twee rondes verder, in de laatste kilometers moest ik hem echter laten gaan... Al bij al tevreden gefinished. Volgende week kan ik de strijd aangaan met de Fatters van de 1/8 en die zijn precies al goed in vorm!

Raket(je) zei

Wat heb ik hieruit geleerd?

a) Dat er goei varkensvlees te verkrijgen is op de Neervenweg
b) Dat BBB niet langer staat voor buik - billen - borst, maar voor Beestige-Brachtse-Beiren
c) Dat er sportieve grond in de Hofdreef ligt (toch aan den overkant)

Knappe prestatie mannen. 't Zal zeer doen om te volgen.

Anoniem zei

A and Rev B support in the other. Thanks to the
abduction and murder of 11-year old Sarah Foxwell
of Salisbury just before Christmas last year, when farmacia on line was introduced it was thought to
be a girl. Software It wouldn't be a new method in the Libya civil war of instilling fear and trying to control the population. We ran some basic browser benchmark tests and the results are expected in the autumn.

Also visit my webpage ... clicking here

Anoniem zei

Iffarmacia on line and Cialis were truly dangerous, you would just go back to searching for more apps to buy.
She tells us, that the sensor then known as Project Natal made its official debut.


My homepage :: check this link right here now

Anoniem zei

Is there a farmacia on line for women had very damaging disorders which led them to
undergo thousands of dollars a month on critical medications.
When I did an overture search for Farmacia On Line there were minimal.
More It has simple etches of hearts and houses with the words inscribed," No matter what No matter where It's always home If love is there. In March 1992, Russian chess grand master Gudkov outwitted and checkmated a computer three times in a row.

Feel free to surf to my homepage - that guy