zondag, oktober 28, 2012

Cyclocross De Mosten #vdn

Cyclocross De Mosten #vdn
+35 jarigen
1. Rob Van den Muysenbergh
2. Kris Ceulemans
3. Gunter Loos
...
17. Bart Boon

8 opmerkingen:

29Bart zei

Proficiat met de dubbel Rob!

KaDee zei

't Was een ware streling voor het oog hoe Rob als een (rap) strijkijzer over het mulle zand heen schoof. Nen dikke proficiat met je wel verdiende dubbele overwinning dit weekend! En 't zal nog niet de laatste zijn, mijn gedacht!

Robke zei

Na zaterdag de snelle 5 eiken cross te hebben gewonnen was het even afwachten hoe de beentjes zouden reageren. Dikwijls zijn die zeker niet slechter als de eerste dag. Goed weg in de start en na een halve ronde was ik samen weg met Ceulemans. Samen een goed tempo gereden en zo onze voorsprong gestaag uitgebouwd. Werd gewaar dat ik op de zandstroken beter uit de verf kwam dan mijn rivaal. Uiteindelijk pas in laatste ronde het verschil kunnen maken en solo gefinished op dit hele mooie rondje. Spijtig dat hier zo weinig starters zijn want deze omloop verdiend meer. Mercie aan de supporters die ook na de wedstrijd trouw op post bleven hangen, schol mannen!

Grtz,

Maarten zei

Puik werk kerel!

Koenvd zei

Straffe kost, Rob!
Da wordt nog een schoon seizoen.

Anoniem zei

Er zijn er die zichzelf al overtreffen met 2 wedstrijden op 1 weekend en er zijn er die 2 wedstrijden winnen op 1 weekend.
straffe kost
gr Dirk

Kavee zei

Ik zat en weekendje in centerparcs en opende net mijn mail en chekte de fat-site. Amai wa en prestaties allemaal , proficiat aan allen!!

Duffy zei

chique dinges Rob winnen in de Mosten !!!