zondag, november 11, 2012

Cyclocross Ossendrecht #wbvc

Cyclocross Ossendrecht

+40j
1. Erik Teck
2. Jos Bogaerts
3. Serge Van der Smissen
...
7. Steven Krijnen
...
18. Jeroen van Wageningen

-40j
1. Kris Ceulemans
2. Hans Van den Bogaert
3. Levis Steynen
...
6. Rob Van den Muysenbergh
9. Kris Driessens
...
33. Joannathan Duinkerlke

4 opmerkingen:

KaDee zei

Ossendrecht, mocht ik volgens de Rob niet missen. Tijdens de opwarming bleek al gauw waarom... op en af, loszand, bochten maar vooral heel lastig. Voor het aan ons was, zag ik Steven een zeer verdienstelijk wedstrijd afhaspelen bij de 'ouw manne'. Ook buurman Stanny is al lang geen rode lantaarndrager meer en genoot weer met volle teugen. In de start weer op de laatste rij. Cartouche verschoten en rond de 15de in het wiel van de Rob het veld in. Rob maakt een paar stuurfouten en ging zelfs over de kop. Hierdoor verloren we een paar plaatsen die we al snel terug goed wisten te maken. Rob heeft nu eenmaal meer pk's en reed ronde per ronde enkele tientallen meter weg. Hij kon nog een paar man remonteren terwijl ik een hele cross percies alleen rondbolde. Dus geen spannende finale zoals gisteren maar toch content dat ik binnen de top10 over de streep bolde. Achteraf nog een paar bokalen om een geslaagd weekend af te sluiten. Nu gaat de crossfiets weer voor een maand aan de kant en ga ik weer even de MTB op!

Golden Marmote Boy Stanny zei

Hey buurman,Tof dat je mij bij de 'ouw manne'ook vermeld.Proficiat met je eerste plaats zaterdag.Sterk bezig.

Robke zei

Jawel, Ossendrecht staat elk jaar garant voor één van de mooiste crosskes. Punt is wel da ge goed moet weg zijn om ne schone uitslag te rijden, vrij smal op vele plaatsen. Maar A: was niet goed weg door het vele gedrum in de start en B: a ge dan ook nog is twee keer onderuit gaat omdat ge stuurt als een oud wijf wordt het helemaal moeilijk (te veel gezopen op een zaterdagavondtrouwfeest?). Na mijn tandjes tweemaal in het zand te hebben gezet ging het wa beter en kon ik nog een aantal jongens remonteren. Meer dan die zesde plaats zat er uiteindelijk niet in. Toch een leuke middag beleefd met een aantal Fatters en supporters zodat het katertje bij valavond verdwenen was.

Grtz,
Muiske

Golden marmotte Boy Stanny zei

Amai Rob ik zou wel eens een oud wijf willen zijn en te veel gezopen hebben daags voordien als ik dan nog zo goed kan crossen als gij.Toch goe bezig man.