zondag, november 11, 2012

Duatlon Reusel

Duatlon Reusel (15-60-7,5)
1. Chris Maes - 3u34'32
2. Leon Van der Heijden - 3u36'05
3. Philip Van Hemelen - 3u44'24
...
14. Steven Bogaerts - 3u55'19
...
70. Michel De Bleeker - 5u19'34

5 opmerkingen:

KaDee zei

Weer een mooi resultaat en volgens mij te vergelijken met vorig jaar dus laat de Hel maar komen!! Goei bezig, Steven!

Anoniem zei

een plaats vooruit en een kus van de juf...idd Kasterlee zal FATerlee worden...

de fleer

Anoniem zei

Ideaal weerke om ne winterduathlon te doen. Doe daar het mooie fietsparcours bij en je verwacht wel wa Fatvolk aan de start. Er is blijkbaar overal wa te doen vant weekend zodat ik op men eentje de grijze kleuren verdedig. Nogal enthousiast vertrokken en had dan ook al wa pijlen verschoten toen ik de wissel binnenliep. Met als gevolg twee (van de 4) rampzalige fietsrondjes. Den ene na den andere steekt me voorbij zonder ik ook maar efkes kan aanpikken. Ik geraak wa opgefokt en begin nog meer foutjes te maken met valpartij tot gevolg. Krampen schieten in men lijf waar ik er nog nooit gehad heb. Efkes me wat rust ingepraat en trachten me te herpakken. Iets later komt kris herremans erover en dat is men redding wa geweest. De laatste toer schaamteloos int wiel gehangen en wa volk kunnen oprapen. In de laatste loop nog enkele bijna wandelaars voorbij en al bij al nen deftige uitslag.
Lessen geleerd vandaag : nen hartslagmeter heeft een doel, door een dipje moet je soms heen, één drinkebus op 4 uur is nie genoeg.

bougie.

Anoniem zei

Hey Steven,


Als ge met twee rampzalige fietsronden, valpartijen en krampen nog kunt afklokken op een prachtige 15e stek, dan belooft dat voor Kasterlee!

Anoniem zei

Wim.