zondag, november 18, 2012

MTB Arendonk #vdn

MTB Arendonk #vdn
-40jaar
1. Danny Sleeckx
2. Niels Ooms
3. Erik Klaasen
...
11. Bart Anthonissen
...
33. Kenneth Speltinckx

1 opmerking:

29Bart zei

Ik begon te twijfelen toen ik om 7u15 opstond - het was aan het regenen. Buienradar en Meteovista gecheckt, het ging blijven regenen... Pfff... Nog wat twijfelen maar dan de knop omgedraaid. Een Echte FATter blijft niet thuis voor een beetje regen. En aangezien ik me toch wel een echte FATter voel, in gang geschoten.

Ik was er nog nooit geweest maar het Glosso circuit is een auto-cross circuit. We moeten niet over dat parcours, maar wel tussen het parcours draaien en keren, een start met lichten en gelukkig ook een wal waar we twee keer op moesten. Gisteren de fiets nog wat getuned, dus gelijk een goede test vandaag.

De start was wederom desastreus... De kerel voor mij (nochtans goed geplaatst in het klassement) geraakte niet in zijn pedaal, links en rechts geen plaats, dus ja... Eens op gang kwamen er nog teveel voorbij. Tussen de linten ging het er aggressief aan toe, trekken, sleuren en in de linten worden gereden. Dat laatste gebeurde mij. Even een adrenaline-stoot en die kerel op zijn plaats gezet (hij kwam zich achteraf ook excuseren).

Elke voorganger ging me te traag, zowel bij het draaien als rechtdoor. Ik denk dat ik op één ronde zo'n tiental plaatsen moet zijn opgeschoven. Ik kon mijn voorsprong blijven uitbouwen, maar de nummer 10 gaan halen zat er niet in.

Tevreden naar huis, want een 11de plaats (op 33) is zoveel beter dan een 20ste (op 30). Zou het aan mijn woensdagritje van 2x28km hebben gelegen?

Ik merk wel dat de bochten nog beter kunnen dus dat is het volgende waarop getraind wordt, hopelijk ook weer op een dagje in de week... Of zou het aan die lompe wielen liggen?