zondag, juni 16, 2013

ATBcross Moergestel #7

ATBcross Moergestel #7
A-klasse
1. Arne Nuys
2. Theo Eltink
3. Danny Sleeckx
...
37. Kris Driessens - dnf
...
38. Thomas Gysbrechts - dnf

B-klasse
1. Dennis Leermakers
2. Filip Meulders
3. Rob Adams
...
13. Dirk Van Dyck
46. Peter Willemsen - dnf
...
47. Maarten van der Weel - dnf

4 opmerkingen:

Piet zei

Bij het opwarmen raar gekraak aan mijn linker crankstel. Gevoeld of er spel opstond dan de pedaal nog vlug gesmeerd. Na de start kwam ik er vlug achter wat de oorzaak was van het gekraak, resultaat linker pedaal hing plots aan mijne voet inplaats van aan mijne fiets ! Vlug naar den auto en pedaal er terug op geschroefd, 1 ronde gemist en terug achteraan aangesloten weer nen halve toer rond gebold en hij hing weer aan mijne voet ! Goesting was over. voor de rest nog den Dirk vooruit proberen te roepen.

KaDee zei

Tijdens de opwarming werd ik overspoed door een paar snelle 40-plussers (één daarvan bleek de uiteindelijk winnaar) en wist ik alweer hoe laat het was. Achteraan het pak aan de startlijn. Gelukkig was deze asfaltstrook lang genoeg om nog wat goed te maken. Ik had bij Dirk gezien dat via de grasberm iets te forceren viel. Eerste bocht als 5de gedraaid en daar een rondje blijven hangen. Na een paar toeren kregen het er een paar al lastig en hing ik in tweede stelling. de kopgroep was toen een man of zeven. Halfweg de derde ronde had ik plots de rechterpedaal aan mijn schoen hangen en ging ik nog tegen de grond ook. Ala Willemsen afgedruipt richting Loenhout zonder punten. Podium was gezien de tegenstand niet haalbaar maar voor een top5 had ik toch willen stijden. Voor de komende wedstrijdjes met een korte smalle starts belooft dat niet veel goeds. Soit, jammer maar 't blijft een mechanische sport. (Maar XTRpedalen zijn mijn gedacht dikke rommel want een half jaar terug in Nottebohm had ik juist hetzelfde voor.) Halverwege de namiddag nog efkes met m'n kroost richting de Molenbergen waar ik Rafke en andere vedetten nog eens aan het werk kon zien. M'n 'WIMMEKE' (=met de nodige moeite van huis weg raken om daarna vroeg in de wedstrijd met stukken moeten opgeven) van vandaag daar met een paar pintje weggespoed en tegen etenstijd met mijn zwarte bengels richting douche. Toch weeral nen top zondag! Tot de volgende...

Anoniem zei

goed vastdraaien!!!

Anoniem zei

de grootste prestatie van het weekend was aan de start verschijnen. De uitnodiging van Raf en vooral de lokroep van Benny om nog eens te gaan crossen op de Molenbergen was bijna niet te weerstaan.
Toch wilde ik nog eens een goede prestatie leveren na 2 slechte (Gooreind en Dessel).
In de opwarming ging het toch weer mis toen ik bij een afsprongetje te schuin op mijn voorband landde en deze hierbij van de velg kwam. Ik smakte vrij hard tegen de korst maar gelukkig zonder erg.
In de wedstrijd nog een beetje met de poepers rondgereden maar ik kon toch rond de 15e vertrekken om als 13e binnen te komen. Onderweg enkele plaatsen gewonnen/verloren, geen stuurfouten gemaakt en constant strijd moeten leveren.
Ik was hiermee heel content.
Zonde van de DNF's van Peter en Kris.
Dirk