zaterdag, juli 04, 2015

Biratlon

Biratlon
Solo's
1. Tom Steenackers - 1u06'58
2. Senne Bes - 1u07'28
3. Lander Sels - 1u08'01
...
26. Koen Van Velthoven - 1u14'34
30. Filip Vermeiren - 1u15'04
35. Dries Van Velthoven - 1u16'17
64. Ben Verhoeven - 1u22'08
79. Ils Aernouts - 1u25'25
112. Raf Van Looveren - 1u30'55
...
148. Pascal Ernst - 1u59'24

Trio's
1. FAT (met oa Rob Van den Muysenbergh) - 1u07'16
2. Halse Duvels 3 - 1u07'50
3. Halse Duvels 1 - 1u09'25
...
15. Rap nat en zat (met oa Jan Van Looveren) - 1u15'39
...
54. Bierkappers - 1u42'31

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Had efkes gedacht dat dit 1 van mij laatste triatlonnekes zou worden ever omwille van het feit dat lopen 1 van de onderdelen is, maar als ge dat dan weer gedaan hebt....tis toch plezant he ?! Zelfs op mijn zeer beperkt niveau geeft dat toch weer voldoening.
Samen met de Fili waren we één van de weinigen met een wetsuit, toch was dat geen slechte keuze (goe Fili !) Was bij de eerste 50 uit het water, voor mijnen doen is dat heel goe. Na 50 m fietsen kon ik bij Paul van Riel aanpikken ( en die had veel goesting !), rondeke later zat ook Jan Geerts er bij en met nog een paar andere werd het tempo stak boven de 40 gehouden. De laatste ronde konden we dan ook aanpikken bij de groep van de Fili en de Koen. Gevolg was dat ik den 19de fietstijd mocht optekenen, bere goe voor den Ben denk ik dan. Maar dan was de speeltijd voor mij wel voorbij natuurlijk. 109 man loopt sneller als ik. Den ouwen Paul, met wie ik dus samen in de wisselzone binnenkwam, loopt bijna 10 minuten rapper als ikke ! Man, man, man, miserie da lopen miserie ! Enfin, toch zennek content. Plezant ook dat er ook eens voor mij gesupporterd wordt ! Die anderhalve kilo vocht die ik tijdens mijne strijd verloren heb, heb ik nadien proberen aanvullen.... daar had ik den dag nadien dan nog het meeste last van ook.... Ben

Koen VV zei

Een feesje daags voor de Biratlon en het hete weer zorgden ervoor dat ik voor de wedstrijd al met vermoeide benen had af te rekenen. In tegenstelling tot vele anderen had ik ook gekozen om met wetsuit te zwemmen. Hierdoor kwam ik samen met Roel Brosens en net na Jan Cools uit het water, sterk gezwommen alleen wat last met m'n pak uit te doen en in de zak te steken waardoor ik net de trein miste. Tijdens het fietsen kwam ik al vlug alleen te zitten en na een halve ronde pikte de Fili met een tiental fietsers aan. Het draaide niet rond in onze groep waardoor er in de laatste ronde nog een hoop fietsers aanpikten (waaronder den Ben). Met een grote groep (schat 30 man) tesamen de wissel in. Weer wat gekul met m'n nieuw loopschoenen en hop de baan op. De 2de ronde liep vlotter dan de 1ste waardoor ik de vetter in m'n rug er toch nog af kon schudden. Stilaan is de conditie aan 't beteren...Tegen sterke Peer zullen we wel in vorm zijn.

KaDee zei

Proficiat met jullie prestaties. Bedankt om het FAT te vertegenwoordigen want op z'n evenement mogen we natuurlijk niet ontbreken. GO FAT GO!

DriesVV zei

Ik had hetzelfde feestje in de benen dan Koen, maar ik denk dat ik beter gerecupereerd was.. Mede door het warme weer beslist om mijn wetsuit thuis te laten, omdat ik steeds sta te sukkelen als ik hem weer moet uitdoen. Ditmaal (in tegenstelling tot in Meer) wel een ritme te pakken gekregen tijdens het zwemmen en in het zog van Ben uit het water gekomen. Ben moest wel z'n pak uittrekken dus ik was sneller uit de wisselzone.
Met een drietal aan het fietsen begonnen, maar een groep snelle mannen kwamen al vlug bij ons (waaronder dus Ben en Paul VR). Nog een tijd kunnen aanklampen en wat aan de rekker gehongen, maar ergens halfweg ronde drie helaas het wiel moeten lossen. De overige km's vooral alleen gefietst, dus ik was blij dat ik mocht beginnen lopen.
De laatste tijd gaat het lopen goed (voor mijn doen), dus na een km of twee een goed tempo te pakken gekregen en nog wat plaatsen kunnen goedmaken. Hierbij ook een aantal VETters ingehaald, wat het natuurlijk nog plezanter maakt :)
Onderdeel nr.4 was ook in orde, de trappist smaakte ;) Via deze weg ook nog een bedankje aan de mannen van 't BIR voor de knappe organisatie!