zondag, oktober 31, 2010

Achtkamp # verspringen

Achtkamp # verspringen - seniors
1. Joren Hendrikx - 6m55
2. Paul De Groof - 6m32
3. Dave Frans - 6m05
...
15. Maarten Joris - 5m49
17. Koen Van Dijck - 5m39
...
87. Lawrence Van de Pontseele - afw

Achtkamp # verspringen - veteranen
1. Nicolaas Pinter - 5m08
2. Peter Willemsen - 4m73
3. Werner Vertessen - 4m60
...
24. Geert Wouters - afw

1 opmerking:

Koenvd zei

Effe de frustratie van me af schrijven met een verslagske van den 2de dag Achtkamp. Op ’t programma stonden het verspringen en de 200m spurt.
Maarten en ikke hadden in de voorbereiding alle twee onze aanloop voor ‘t springen netjes uitgemeten en afgepast zoals echte atleten dat doen. Vooral om ’s zondags zo professioneel mogelijk over te komen en zo de andere achtkampers te impressioneren. Blijkbaar moest er toch iets mis zijn gelopen in mijn voorbereiding, want tijdens de oefensprongen klopte mijne aanloop van geen kanten. Terwijl de Maarten tijdens zijn sprongen altijd perfect afstootte en 3 knappe sprongen afleverde.
Dan maar op goe geluk aanlopen bij de eerste sprong . Vollen bak spurten naar de zandbak en afstoten… met de verkeerde voet natuurlijk. Doemme toch. Den afstand viel precies nog mee, maar bij de landing voelde ik ne pijnscheut in mijn rechter lies. ’t Zal toch nie waar zijn zeker, Miljaar!! Effe wa los lopen, misschien valt het wel mee. Maar de pijn blijft. Lopen gaat niet meer. ’t Zit erop. Mijnen achtkamp heeft juist 1km en 5,39m geduurd. Voor de 200m ben ik dan maar forfait gaan geven. Daar gaat mijn klassement. ’t Zal niet voor dit jaar zijn.
2 dagen later blijkt de verreking wel mee te vallen en de kans is groot da’k deze zondag gewoon aan de start staan van de 6.5km. Maar dan is ’t puur voor ’t plezier en niet meer voor de punten.