zaterdag, oktober 09, 2010

Hoogstraats kampioenschap

Hoogstraats kampioenschap - overall
1. Patrick Verdonck (kampioen 40-50j)
2. Luc Verheyen
3. Frank Mertens (kampioen -30j)
...
4. Roland Schouwenaars (kampioen 30-40j)
...
36. ???

De wedstrijd werd opgedeeld in maar liefst 7 categorie├źn zodat Roland zelfs niet moest sprinten om te winnen in zijn categorie.
Stond hij vorige week tijdens de cross nog met nen Trappist in de hand, vandaag op het podium met nen bos bloemen! Knap seizoen Roland!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gisteren hoogstraats kampioenschap gereden, er waren 7 reeksen. Wij hebben met 3 reeksen samen gereden -30, 30-40, 40-50.
1ste ronde paar keer gesprongen, maar op niets uitgedraaid. Halverwege 2de ronde sprong er 2 man(luc verheyen en frank mertens) die al snel een mooie kloof hadden met peloton.
Op de lange rechte baan daarna ben ik naar die mannen gesprongen, wind op kop, en daar ook patrick verdonck. We kwamen bij hen aan en ze hebben ons niet meer terug gehaald.
Luc en patrick hebben nog gesprint voor de plaatsen omdat zij in dezelfde reeks zaten en ook veruit de sterkste waren. Frank en ik zijn gewoon over meet gereden, wij waren al kampioen van onze reeks.
57km, 42,2 km/u gemiddeld.

RS

Anoniem zei

Schitterende afsluiter van een mooi seizoen!!!

Ik kon door omstandigheden (lees veul te plat) niet mee doen. Ik heb wel opgevangen dat er volgend jaar een apart Hoogstraats Kampioenschap is voor vrouwen, ik ben daarom al beginnen sparen voor een paar siliconen tetten en zoog voor een top 5-plaats te gaan...

piet zei

Sterk seizoen Roland
en nogmaals proficiat!!!