vrijdag, juni 04, 2010

Duatlon Rijkevorsel


Duatlon Rijkevorsel # seniors (4,4 - 22 - 2,2)

1. Tim Van Hemel - 53min30'83
2. Nick Baelus - 54min07'75
3. Michael Vannieuwenhuyze - 54min39'04
...
4. Steven Bogaerts - 54min48'00
33. Filip Vermeiren - 1u03min14'15
...
58. Bert Poels - 1u24min04'18

Steven en Filip waren de twee solo-FATters op deze duatlon, blijkbaar waren er velen op weekend! Steven en Filip zijn duidelijk heel goed op dreef!

Duatlon Rijkevorsel # duo's (4,4 - 22- 2,2)

1. Desmond Franssen & Stef Beyers - 53min27'55
2. Gino Steemans & Ivo Aerts - 53min57'29
3. Maarten Joris & Rob Van den Muysenbergh - 54min13'70
...
40. Bea Druyts & Kristine Druyts - 1u22min15'48

Ook Maarten en Rob waren van de partij en konden naar huis met een podiumplaats! Knap gedaan mannen!

6 opmerkingen:

KaDee zei

Prestaties om trots op te zijn! Dikke duim. Grote afwezige (in zijn Rijkevorsel), Philip heeft blijkbaar zijn benen gespaard voor de prosessie!?

Maarten Raket zei

Een snelle eerste 4 km werd gelopen, waarbij ik een gat liet vallen. Weer iets te hevig gestart. Het is den aard van 't beestje denk ik. Gelukig MOCHT ik meedoen met Rob. Hij had me de dag voordien gebeld met de vraag of ik wilde lopen voor hem. Wat een eer! Als een kanonskogel schoot hij de lucht in en reed samen met Stanny de boel aan flarden. Steven en Paul waren gelukkig sterk genoeg om mee aan te pikken. Steven nam op bepaalde momenten het roer zelfs in handen. Het nieuwe podiumbeest voor OOSTMALLE is dus in de maak.
Na de sterke fietsprestatie van Rob had ik het enkel af te maken. Zo gezegd, zo gedaan! Gino Steemans kwam er nog over (maar dat is een klasse te hoog qua lopen). Voor de rest stonden we op het podium Rob (Zoals afgesproken). Bedankt dat ik met jou mocht meedoen :-)

Anoniem zei

Op vrijdag naar de Raket gebeld met de vraag of we samen den duathlon in Veussel gingen doen. Das goe zegt hem maar we gaan wel voor het podium. Zo gezegd, zo gedaan! Raket liep zoals we hem kennen, van de eerste meter voluit. Daarna was het aan mij. Met het vertrek reden Steven en Paul iets voor mij uit. Steven was zijn loopschoenen nog in de haken aan het werken. Heb naar hen geroepen zodat ze konden aansluiten. Heb dan het eerste stuk voor mij genomen.
Zagen op dat moment de "Stanny" nog in een groepje voor ons uitrijden. Toch naartoe kunnen rijden. Toen bleek reeds hoe sterk de Steven wel is.
Zaten toen met een groepje van een man of 8. Waarbij natuurlijk een paar "slepers". Moet gezegd worden dat de drie van Loenhout en de Steven reden voor wat ze waard waren. Had in de laatste ronde me voorgenomen om toch een gaatje te slaan voor ik zou wisselen met de "Raket". Ik moest vooral met de Stanny afrekenen(twee duo's). Heb gewacht tot de Stanny van kop kwam en dan een demarrageke geplaatst. Ik denk dat ik een 200 meter vroeger kon wisselen dan Stanny en ik zag aan de Raket dat hij dat niet meer zou afgeven. Puike prestatie bouwvakker!!!!Een podiumplaats is altijd leuk en zeker als je als gelegenheidsduo meedoet. De voldoening was er zeker en na twee Trappisjes reden we, zoals jullie ons kennen, huiswaarts. Nogmaals nen dikke mercie Maarten!
En ge moet me zo niet bestoefen...

Grtz Muis

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Stanny en Stef zei

De duimen moeten leggen tegen een superteam (Rob en Maarten)is toch geen schande denk ik.Klasse mannen.Wat me het meeste plezierde was dat ik met mijn zoon Stef die mannen toch het vuur aan hun schenen heb kunnen leggen.Dat kan alleman toch niet zeggen denk ik.Dat verzachtte de pijn wat om net naast het podium te vallen.Heb dan toch Paul v.Riel naar de eerste plaats kunnen brengen bij de veteranen met het fietsen.Bij het lopen maakte hij het zelf af.Toch een EERSTE plaats voor onze club.En ik heb 3 trappistjes op Rob dan heb ik je toch nog geklopt hé.Stef was bob zene.

Anoniem zei

frans vos - fatteam
1 - 0

tot in loenhout...!!;)