zondag, augustus 05, 2012

Powerman Geel

Powerman Geel (10-60-10)
1. Rob Woestenborghs - 2u33'23
2. Anthony Le Duey - 2u34'53
3. Bystrup Sören - 2u35'09
...
31. Steven Bogaerts - 2u55'56
...
183. Ron Aardenburg - dnf

Knappe prestatie van Steven, maar zeker ook van Paul Van Riel die er de snelste (2u57'19) werd van België, maar zich geen Belgisch kampioen noemen door zijn recreatieve insteek...

3 opmerkingen:

Maarten zei

Wat een prestatie ... daar heb je hard voor gewerkt Steven. Knap gedaan! Ik ben benieuwd naar het verslag.
Ook zeer knap van Paul. Dikke duim ... Lees hieronder zijn reactie op facebook gericht aan Tom VdB: GEEN kampioen van België Tom. Wegens het niet bezitten van een "licentie". Degene die 5 minuten na mij finishte is nu Belgisch kampioen. Fuck ;-)

KaDee zei

Knap werk kampioenen!

Anoniem zei

Na de platte band in de notelaar duathlon, was dit de wedstrijd waar ik de vorm kon tonen. Vorig jaar iets te behoudend gestart, zodat ik nu een dikke twee minuten eerder de wissel in kon. Ook dit ging nu iets vlotter, maar die tijd verspeelde ik toen na even fietsen mijn etenszakske van mijne fiets viel. Fietsomstandigheden waren goed, weinig wind en vrij goede wegen. Toch kan ik in zulke wedstrijden mijn positie nog niet vasthouden, na een uurtje begin ik steeds last te krijgen van mijn onderrug. Slechte positie fiets(beugel) of gewoon te weinig gereden met beugel om positie gewoon te worden ? Heb al eens gedacht aan TT fiets, maar is toch kostelijk voor een 3tal wedstrijden per jaar. Al bij al toch ook sneller gefietst dan vorig jaar. Zeer sterke fietstijd voor veteraan paul vr (1.33). Bij het begin van de 2de loop krak hetzelfde als vorig jaar, krampen, zodat ik even moest stretchen om dan langzaam terug op te bouwen. In totaal 6 minuten sneller, dus kunnen we niet anders dan content zijn. Proficiat aan de paul, maar ja, op die manier haalt peter vermeiren vorig jaar de belgische titel in de H40 in kasterlee terwijl er een vijftal man voor hem was. Het is zoals het is.
verslag RTV : http://www.rtv.be/rtv-theek/34

bougie.