zaterdag, augustus 04, 2012

Triatlon Sint-Jozef

Triatlon Sint-Jozef - De Bres
Trio's
1. Veni-Vidi-Vici - 54min29
2. Delio Racing Team - 55min06
3. Jomaco-Team - 55min41
...
8. Happy Family (met oa Ben Verhoeven) - 1u00'21
...
22. De zondagochtendweduwe - 1u32'14

Heren +40
1. Marc Bogemans - 1u00'32
2. Edwin Juliens - 1u00'37
3. Carl Mintjens - 1u00'58
...
20. Dave Van Hasselt - 1u05'38
...
58. De Kerf Luc - 1u39'04

Heren -40
1. Lander Dircken - 50min40
2. Marten Van Riel - 51min08
3. Stijn Noens - 51min10
...
20. Maarten Joris - 55min31
30. Koen Van Velthoven - 58min11
35. Filip Vermeiren - 59min24
38. Jef Van Looveren - 59min43
51. Dirk Van Dyck - 1u02'05
56. Stefan Fleerackers - 1u02'50
57. Stijn Bogaerts - 1u02'52
67. Dries Van Velthoven - 1u04'30
...
164. Kristof Ghys - 1u34'034 opmerkingen:

Maarten zei

Wat een toppers stonden hier weer aan de startlijn. De moed was ver te zoeken zaterdag. Nochtans vrijdag op tijd naar huis van Beach. Het zwemmen ging moeizaam. Met een opgepompt gevoel vlak achter Dave uit het water gekomen. Ik besefte toen niet goed dat hij 5min eerder was vertrokken, want ik begon aan mezelf en mijn zwemvermogen te twijfelen. Koen VV was ook al bezig met de wissel. Dit ging niet zo vlot bij mij, waardoor ik op achtervolgen aangewezen werd. Rob Krijnen (de geduchte snelle fietser van Malle) kwam er weer voorbij gevlogen. Even heb ik kunnen volgen, maar doordat we met velen zijn wiel wilden pakken, toch moeten lossen. Ondertussen had ik Koen en Duffy al gepasseerd. Even alleen gefietst en dan terug laten afzakken om te genieten van het fantastisch fietswerk van de Gebroeders DE BRUYN. Waarvoor dank! Tegen 45km/u (meestal) de fietsronde afgewerkt. De brug was ondertussen WEERAL spekglad door de stortbui. Levensgevaarlijk!!!
Het lopen ging dan weer iets vlotter. Snelle wissel en een redelijk strak tempo gelopen. Sam DB was een klasse te sterk, maar dat weten we al langer dit seizoen. Uiteindelijk 20ste over de meet en content. Op naar Sterke Peer! Knallen voor eigen publiek.

Anoniem zei

Ben gaan zien en ik denk dat de tijd van de recreatieve triathlon achter ons ligt, jammer maar helaas. Daar wordt bangelijk hard gevlamd. Toch sterke uitslag mannen.

verslag RTV : http://www.rtv.be/artikels/sport/sport-op-zondag/2012080419060046_minitriatlon-rijkevorsel

bougie.

Koen VV zei

Inderdaad vele toppers aan de start in St Jozef. Ik wou nog eens alles geven met het oog op Sterke Peer. Gestart net achter Lander Dircken, hij was al meteen uit het zicht zodat ik goed kon doorzwemmen ;). Samen met Jef Van Looveren en de Maarten uit het water. Ik wisselde als snelste en met een onbekende vertrokken met de fiets. Na een dikke km zag ik achter ons een roos/groene tijdritfiets opduiken met enkele mannen in 't wiel. Maarten zat ook bij dit groepje en ik pikte aan; jammer genoeg kon ik deze niet volgen. Na een passage over de spekgladde voetgangersbrug, werd ik opgepikt door Sam De Bruyn en nog een halse duvel. Met z'n 4 ging het weer hard en na enkele km zag ik de Maarten weer rijden. Net toen we de aansluiting maakten, nam ik een slechte bocht en moest lossen (kan ook aan m'n verzuurde benen gelegen hebben). Het lopen ging al bij al redelijk goed. Straks nog gaan zwemmen in ons trainingscentrum La Santa en dan klaar voor zaterdag. Tot dan!

Duffy zei

@Maarten : niet twijfelen aan je zwemvermogen. Ik doe dat ook niet. Ik weet gewoon dat ik niet goed ben ;-) . Daarom megaweinig gezwommen dit jaar. Of dat de olympische spirit is weet ik niet zeker maar al bij al viel het zwemmen nog mee in 'de vort'. 5 minuten voor de jonge garde vertrekken gaf me hoop om aan te kunnen pikken bij goeie fietsers. Later bleek dat die goeie fietsers iets te goed waren. En ja, ik vertrok dus niet meer als senior. En dan steken ze je voor de start nog in een apart kot, kwestie van het er nog eens goed in te smeren. Maar eigenlijk viel dat goed mee, ik was de jongste daar. Komt daar nog bij dat master toch net iets beter klinkt dan veteraan. Hoewel vet-eraan - FAT ... . Veel vet hangt er ni aan. Fietsen ging al bij al goed. Gem. 36, met een pak minder fietskilometers dit jaar is dat behoorlijk. Opletten aan de brug want daar ging de ene na de andere tegen de vlakte. Het rood kruis heeft z'n werk gehad. Tegen het einde opkomende krampen waardoor k in het begin wat moest inhouden bij het lopen. Die verdwenen en goed kunnen doorlopen na 1 km. Eindresultaat : iets minder dan 2 min. trager dan 3 jaar geleden. 20ste van de 58 masters. Dat is niet slecht met een pak minder training. 1 u 2 min. zit er in. Dat is het doel voor volgend jaar. Na de wedstrijd smaakte het patersvocht weer geweldig goed. Ook een geweldige merci voor de supporters : you know who you are !