zondag, november 17, 2013

Achtkamp #5

Achtkamp #5

Veldloop dames
1. Els Van Hooydonck
2. Eline Pinter
3. An Aernouts
...
12. Katrien Kegels
...
19. Sandra Mermans - afw

Tussenstand dames
1. Eline Pinter - 20ptn
2. Ann De Valckeneer - 33ptn
3. Karen Steurs - 49ptn
...
17. Katrien Kegels - 95ptn
...
19. Sofie Lemmens - 142ptn

Veldloop seniors
1. Lander Dircken
2. Wouter Van der Mast
3. Sam De Bruyn
...
10. Maarten Joris
14. Koen Van Dijck
60. Bart Anthonissen
...
80. Jorn Smits - afw

Tussenstand seniors
1. Wouter Van der Mast - 35ptn
2. Stefan Van Aelst - 56ptn
3. Lander Dircken - 56ptn
...
6. Koen Van Dijck - 101ptn
11. Maarten Joris - 132ptn
70. Bart Anthonissen - 443ptn
...
83. Steven Schrans - 544ptn

5 opmerkingen:

Bart zei

Weeral de voorlaatste Achtkamp-proef. Kopman Koen had er alvast zin in, maar voelt toch de druk toenemen. Na een schitterende plaats vandaag, staat hij weeral een trapje hoger waardoor de druk voor een vijfde plaats enkel maar zal toenemen. Maarten liet zien dat zijn zevende plaats van vorige week geen toeval was en bevestigt vandaag met een 10de plek.

Supporters, allen op post voor de veldrit! Onze gasten gaan knallen en strijden voor wat ze waard zijn!

Katrien - zonder enige training - presteerde sterk in de veldloop. Een mooie 12de plek deed haar prestatie van vorige week een beetje vergeten.

Zelf liep ik voor wat ik waard ben naar een 60ste plek. Als je dan 70ste staat in het klassement, dan is dat niet slecht denk ik dan. Tijdens de wedstrijd voelde ik het al, maar vanavond ben ik zeker, lopen is niet goed voor mij. Mijn knie begint alvast weer te zeuren dus die loopschoenen kunnen terug ver opgeborgen worden.
Op naar volgende week, de veldrit waarin ik hoop nog enkele plaatsen te winnen...

KaDee zei

Omdat ik zelf ga aantreden in De Mosten, kan ik niet komen supporteren maar dat komt allemaal goe daar in 't park! Prestaties waar 't FAT en jullie zelf trots op mogen zijn! Zie maar dat je heelhuid thuis geraakt want ik vermoed dat het gevierd gaat worden!!

Koen VV zei

Goed bezig die Fatters daar in Brasschaat!

Unknown zei

De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar ook dan komt de conditie tot zijn uiting. Het zit lekker.
De top 10 komt dichter bij. Het zal nog een spannende strijd worden zondag. In ieder geval heb ik ervan genoten.
FAT IS GREAT!!!

Koenvd zei

We zijn in't park aanbeland dus den achtkamp komt aan z'n einde en 't klassement valt in zijn plooi. Tijd voor de tactische spelletjes en het punten tellen; wie kan ik nog inhalen - wie kan er mij nog voorbij steken.
Na het startschot, stoven de toppers weg alsof er maar 200m gelopen moest worden. Ikzelf had me voorgenomen om iets rustiger te starten zodat ik geen terugval zou krijgen tijdens het laatste gedeelte. De kunst is natuurlijk om de concurrentie niet te ver te laten uitlopen en toch niet over uw toeren te gaan.
Na de eerste ronde werden er een paar groepkes gevormd en ik liep volgens mij ergens tussen het 2de en het 3de peloton. Maarten voerde de forsing in het 2 de peloton met daarin de meeste van mijn directe concurrenten voor het eindklassement.
Ik hield dit groepke in't vizier en zag dat mijn concurrenten één voor één bezweken onder het beukwerk van Maarten. Eens ze gelost waren, was het aan mij om ze in te halen en achter te laten. Een stuk of 5 heb ik er zo kunnen oprapen.
Op het einde van de laatste ronde kreeg ik het nog even moeilijk, maar ik kon mijn positie behouden om uiteindelij als 14de te eindigen.
Een snelle rekensom na de finish leerde me dat ik een plaats gestegen was in het klassement en dat ik mijn voorsprong een beetje had kunnen uitbouwen. Missie geslaagd! De top 5 komt in zicht.

Tot volgende week